Esteu aquí: Inici Tarragona Impulsa Notícies Notícies 2023 Més de 40 persones han participat en la II Trobada de la comunitat emprenedora de Tarragona Impulsa

Més de 40 persones han participat en la II Trobada de la comunitat emprenedora de Tarragona Impulsa

Més de 40 persones han participat en la II Trobada de la comunitat emprenedora de Tarragona Impulsa

Durant l'acte s'han lliurat els premis dels programes d'emprenedoria Tarragona Open Future, TESS i Explorer de Tarragona Impulsa
Més de 40 persones han participat en la II Trobada de la comunitat emprenedora de Tarragona Impulsa Premiats dels programes d'emprenedoria de Tarragona Impulsa. Foto: Tjerk van der Meulen.
12/12/2023

Aquest dimarts s'ha celebrat la II Trobada de la comunitat emprenedora de Tarragona Impulsa Fem bullir l'olla per Nadal, que ha tingut lloc al migdia al Palau Firal i de Congressos. Més d'una quarantena de persones emprenedores de la ciutat de Tarragona i del territori han participat en aquesta trobada que té l'objectiu de promoure la generació d'oportunitats de negoci propiciant el contacte entre els emprenedors i emprenedores que conformen el teixit socioeconòmic del territori.

La consellera de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Tarragona, Montse Adan, ha estat l'encarregada de donar la benvinguda als participants. "A l'Ajuntament de Tarragona fa molts anys que estem al costat d'aquelles persones que, com vosaltres, voleu aprofitar la vostra vida laboral per innovar, crear projectes propis i aportar el vostre segell personal a la societat. Sou emprenedors i emprenedores, sou gent atrevida, inconformista... gent motivada que aspira a l'èxit professional fent el vostre propi camí i aprofitant les oportunitats que ofereix l'entorn", ha destacat.

Premis Open Future

Al llarg de la trobada, s'han lliurat els premis als projectes guanyadors dels programes d'emprenedoria que organitza Tarragona Impulsa. Pel que fa al programa Tarragona Open Future, programa d’acceleració empresarial organitzat amb la col·laboració de Telefónica, el primer premi ha anat a parar a Localboss, un projecte de gestió de ressenyes de Google mitjançant una aplicació mòbil; el segon premi ha estat per Nasapp, enfocada a la identificació de les males olors de les indústries; i el tercer premi se l'ha endut la startup Blesbert, amb unun projecte de disseny i comercialització de rellotges de fibra de carboni.

Premis TESS

Quant al programa TESS: Economia Social i Solidària, els guanyadors han estat el projecte Matriuscas, sobre l'assistència en el part, el postpart i la lactància a casa; la Yotòtl, consultora en plans d'igualtat i sensibilització en diversitat; i el projecte de música terapèutica Som Essència Sonora.

Premi Explorer

Finalment, el premi del programa Explorer ha anat a parar a Capta la Vie, un projecte d'art imprès en llaunes de cervesa.

La trobada de la comunitat emprenedora Fem bullir l'olla per Nadal que ha tingut lloc aquest dimarts és una de les activitats emmarcades en la campanya Aquest Nadal, tu ets l'estrella! impulsada per l'Ajuntament de Tarragona.

Segells de reconeixement d'administració oberta