Esteu aquí: Inici Tarragona Impulsa Notícies Notícies 2023 Més d'una quarantena de persones emprenedores participen en la II trobada 'Fem bullir l'olla per Nadal'

Més d'una quarantena de persones emprenedores participen en la II trobada 'Fem bullir l'olla per Nadal'

Més d'una quarantena de persones emprenedores participen en la II trobada 'Fem bullir l'olla per Nadal'

Durant l'acte es lliuraran els premis als guanyadors dels programes d'emprenedoria de Tarragona Impulsa
11/12/2023

Aquest dimarts 12 de desembre a partir de les 12 h, la sala Genius del Palau Firal i de Congressos acollirà la II Trobada de la comunitat emprenedora de Tarragona Impulsa. Es tracta de l'activitat Fem bullir l'olla per Nadal que comptarà amb la participació d'una quarantena de persones emprenedores de la ciutat de Tarragona i del territori. L'objectiu d'aquesta trobada impulsada per Tarragona Impulsa és promoure la generació d'oportunitats de negoci propiciant el contacte entre els emprenedors i emprenedores que conformen el teixit socioeconòmic del territori. 

La trobada de la comunitat emprenedora s'allargarà fins a les 15 h i comptarà amb la benvinguda a càrrec de la consellera de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Tarragona, Montse Adan. Al llarg de la trobada es lliuraran els premis als projectes guanyadors dels programes d'emprenedoria que organitza Tarragona Impulsa (Open Future, Explorer i Tarragona Economia Social i Solidària) i es gaudirà de l'espectacle Converteix l'inesperat en el teu millor aliat, una mostra d'històries improvisades relacionades amb el món emprenedor a càrrec d'Impro Show. La trobada finalitzarà amb un dinar networking, el dinar de Nadal del teixit socioeconòmic de la ciutat i del territori.  

La trobada de la comunitat emprenedora Fem bullir l'olla per Nadal és una de les activitats emmarcades en la campanya Aquest Nadal, tu ets l'estrella! impulsada per l'Ajuntament de Tarragona. 

Segells de reconeixement d'administració oberta