Esteu aquí: Inici Tarragona Impulsa Notícies Notícies 2023 Obertes les inscripcions del programa d'acompanyament "Empreses amb Futur, Tarragona 2030"

Obertes les inscripcions del programa d'acompanyament "Empreses amb Futur, Tarragona 2030"

Obertes les inscripcions del programa d'acompanyament "Empreses amb Futur, Tarragona 2030"

S’adreça a microempreses i persones autònomes amb l’objectiu de millorar la competitivitat
02/03/2023

Les persones interessades a participar en el programa Empreses amb Futur, Tarragona 2030 ja es poden inscriure fins al pròxim 24 de març. Es tracta del programa d’acompanyament gestionat per Tarragona Impulsa i adreçat a microempreses i a persones autònomes que enguany arriba a la seva tercera edició. “L’objectiu és millorar la competitivitat i resiliència mitjançant sessions d’assessorament individual per identificar aspectes de millora i sessions formatives de capacitació”, ha explicat el conseller d’Ocupació i Desenvolupament Econòmic de l’Ajuntament de Tarragona, Manel Castaño

Mitjançant les sessions individuals les microempreses i persones autònomes podran elaborar una diagnosi de la seva activitat i confeccionar un pla de treball personalitzat per passar a l’acció i aconseguir els objectius marcats. Paral·lelament, les sessions formatives de capacitació estaran especialitzades en innovació, direcció, màrqueting, vendes, transformació digital, gestió empresarial, lideratge, protecció de dades i dubtes fiscals i laborals. A banda, també es promourà el networking entre les empreses participants i especialistes en diferents àmbits d’interès. 

Gairebé una trentena d’empreses participen en les darreres edicions 

Al llarg de les dues edicions anteriors, un total de 26 empreses de Tarragona han participat en el programa “Empreses amb Futur, Tarragona 2030”. El programa és gratuït, no suposa cap cost per a les persones participants i enguany està finançat pel Departament d'Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya.  

S'hi poden apuntar microempreses —de fins a 9 treballadors i amb un volum de negoci que no superi els 2 milions d'euros anuals— i treballadors i treballadores autònomes. El domicili fiscal i el centre de treball han de trobar-se a la ciutat de Tarragona de forma habitual. També es demana tres anys d'antiguitat mínima de l'activitat des de la data de la sol·licitud. 

Inscriviu-vos al programa Empreses amb Futur, Tarragona 2030.

Segells de reconeixement d'administració oberta