Esteu aquí: Inici Tarragona Impulsa Notícies Notícies 2023 Obertes les inscripcions per a la presentació de projectes emprenedors al 6è Fòrum d'Inversió CAT SUD

Obertes les inscripcions per a la presentació de projectes emprenedors al 6è Fòrum d'Inversió CAT SUD

Obertes les inscripcions per a la presentació de projectes emprenedors al 6è Fòrum d'Inversió CAT SUD

L’esdeveniment tindrà lloc a Tarragona el 16 de març i les start-ups que desitgin exposar el seu projecte poden presentar la seva candidatura fins al pròxim 19 de febrer
Obertes les inscripcions per a la presentació de projectes emprenedors al 6è Fòrum d'Inversió CAT SUD Imatge d'arxiu de la 4a edició del Fòrum d'Inversió CAT SUD.
10/02/2023

La sisena edició del Fòrum d'Inversió CAT SUD ja ha obert el termini per tal que les start-ups que ho desitgin puguin formular la seva candidatura amb l'objectiu de presentar els seus projectes en aquest esdeveniment que enguany tindrà lloc al Palau Firal i de Congressos de Tarragona el pròxim 16 de març. Les start-ups constituïdes en els darrers cinc anys i amb seu social a Catalunya es poden inscriure fins al pròxim 19 de febrer. El Fòrum d'Inversió CAT SUD esdevindrà, un any més, un espai de trobada entre persones emprenedores que cerquen finançament per al seu projecte i possibles persones inversores.

L'esdeveniment està adreçat a persones emprenedores, fons d'inversió privats, persones directives i empresàries; i és una iniciativa impulsada conjuntament entre l'Ajuntament de Tarragona, l'Ajuntament de Reus, la Diputació de Tarragona, la Universitat Rovira i Virgili i l'Agència per a la competitivitat a l'empresa de la Generalitat de Catalunya (ACCIÓ).

Un dels objectius principals d'aquest esdeveniment és facilitar el contacte de les persones amb projectes innovadors, viables i amb potencial de creixement amb persones inversores. D'aquesta manera, mitjançant el Fòrum d'Inversió CAT SUD, s'assessora les persones emprenedores per tal d'accedir a fons de finançament privat i, alhora, es dona visibilitat als projectes empresarials i es potencia l'ecosistema emprenedor a les comarques del Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre.

Un cop acabat el termini de presentació de candidatures, se seleccionarà un màxim de vuit projectes i tot seguit s'iniciarà un acompanyament especialitzat a les start-ups seleccionades per tal de preparar la presentació dels seus projectes mitjançant un taller que tindrà lloc a les aules de Tarragona Impulsa. Finalment, la presentació pública de les idees de negoci seleccionades es farà en el transcurs del Fòrum d'Inversió CAT SUD, el dia 16 de març.

Les start-ups interessades a participar es poden inscriure en-línia.

Segells de reconeixement d'administració oberta