Esteu aquí: Inici Tarragona Impulsa Notícies Notícies 2023 Obertes les inscripcions per al programa d'acceleració empresarial Tarragona Open Future

Obertes les inscripcions per al programa d'acceleració empresarial Tarragona Open Future

Obertes les inscripcions per al programa d'acceleració empresarial Tarragona Open Future

La iniciativa arriba enguany a la 8a edició i atorgarà tres premis de fins a 5.000 € i tres anys d’acompanyament a càrrec d’especialistes
22/02/2023

Les persones emprenedores que desitgin participar en la vuitena edició del programa d’acceleració empresarial Tarragona Open Future poden presentar les seves candidatures fins al pròxim 16 de març. Es tracta d’una iniciativa que forma part de la plataforma global Telefónica Open Future i que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Tarragona a través de Tarragona Impulsa, des d’on s’organitza i es desenvolupa el procés d’acceleració.

El programa Tarragona Open Future està centrat en la promoció de projectes i start-ups que puguin oferir solucions innovadores i/o de base tecnològica en els sis reptes que s’han marcat en aquesta vuitena edició: Salut, esport i benestar; capacitació i inclusió social; tecnologies aplicades a la sostenibilitat ambiental; tecnologies aplicades al patrimoni, la cultura i el turisme; tecnologies al servei de la logística i el comerç; i sector agroalimentari.

Les empreses seleccionades seguiran un pla d’acceleració empresarial que inclou un pla de treball per cada start-up a desenvolupar al llarg de sis mesos dissenyat conjuntament amb l’equip emprenedor. També s’ofereix formació per a cada àrea estratègica de l’start-up, un seguiment grupal i individual amb experts especialitzats en cada àrea, connexió amb l’ecosistema del territori i amb la xarxa global de Telefónica Open Future i suport constant durant tota l’acceleració. Un cop finalitzat el programa, s’atorguen tres premis de fins a 5.000 € i tres anys d’acompanyament tècnic fins a la consolidació del projecte.

Les empreses interessades a participar en aquest programa es poden inscriure al web de Tarragona Impulsa. 

I Disappear, amb un producte que elimina el plàstic d’un sol ús, guanyador de la darrera edició 

I Disappear, projecte basat en la comercialització d’un producte que elimina el plàstic d’un sol ús dels productes de petit format que els hotels posen a disposició de la clientela, va ser la proposta guanyadora de la darrera edició del programa d’acceleració empresarial Tarragona Open Future. 

El segon premi va anar a parar a HacDos, una spin-off de la Universitat Rovira i Virgili (URV) que tracta les aigües residuals de processos industrials o urbans per transformar-les en hidrogen verd renovable. Finalment, Let’s Ebau, start-up basada en una aplicació mòbil per facilitar als alumnes la preparació de la prova de selectivitat, es va endur el tercer premi.

Segells de reconeixement d'administració oberta