Esteu aquí: Inici Tarragona Impulsa Notícies Notícies 2023 Prop d'una quinzena de microempreses i persones autònomes aposten per millorar la seva competitivitat

Prop d'una quinzena de microempreses i persones autònomes aposten per millorar la seva competitivitat

Prop d'una quinzena de microempreses i persones autònomes aposten per millorar la seva competitivitat

Fins al novembre, participaran al programa Empreses amb futur, Tarragona 2030, gestionat per Tarragona Impulsa
23/05/2023

Aquest dimarts 23 de maig les instal·lacions de Tarragona Impulsa han acollit una de les primeres sessions del programa Empreses amb Futur, Tarragona 2030. En aquesta tercera edició hi participen, gratuïtament, prop d’una quinzena de microempreses i persones autònomes de la ciutat que, fins al pròxim mes de novembre, tindran l’oportunitat d’assistir a sessions d’assessorament i de formació amb l’objectiu de millorar la seva competitivitat i resiliència.  

Mitjançant les sessions d’assessorament individual, les microempreses i persones autònomes participants podran elaborar una diagnosi de la seva situació, identificar aspectes a millorar i confeccionar un pla de treball personalitzat per passar a l’acció i aconseguir els objectius marcats. Paral·lelament, també participaran en sessions formatives de capacitació especialitzades en innovació, direcció, màrqueting, vendes, transformació digital, gestió empresarial, lideratge, protecció de dades i dubtes fiscals i laborals. A més a més, en el transcurs del programa, es promou el networking entre les empreses participants i especialistes en diferents àmbits d’interès. 

Aquest programa, subvencionat pel Servei Públic d'ocupació de Catalunya i el Departament d'Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya en el marc dels programes de suport al desenvolupament local i del programa Emprèn Cat, s’adreça a microempreses de fins a nou treballadors amb un volum de negoci que no superi els dos milions d’euros anuals; i a treballadors i  treballadores autònomes. El domicili fiscal i el centre de treball dels participants han d’estar ubicats a la ciutat de Tarragona de forma habitual. També es demanen tres anys d'antiguitat mínima de l'activitat des de la data de la sol·licitud. 

Segells de reconeixement d'administració oberta