Esteu aquí: Inici Tarragona Impulsa Notícies Notícies 2024 Dilluns 18 s’obre la cinquena edició del programa TESS, que acompanya projectes d’emprenedoria social i solidària

Dilluns 18 s’obre la cinquena edició del programa TESS, que acompanya projectes d’emprenedoria social i solidària

Dilluns 18 s’obre la cinquena edició del programa TESS, que acompanya projectes d’emprenedoria social i solidària

Els participants podran presentar les seves propostes per optar a les BequESS fins al 19 d’abril
15/03/2024

El pròxim dilluns, 18 de març, s’obre el termini de la cinquena edició del programa Tarragona Economia Social i Solidària (TESS) 2024.

El TESS és el programa de formació i acompanyament a l’emprenedoria en projectes d’economia social i solidària (ESS). Va néixer el 2018, amb la idea d’ajudar als emprenedors i emprenedores del territori amb una idea de negoci sota els principis de l’economia social i solidària. Compta amb la col·laboració de CoopCamp.  

El programa està adreçat a persones i col·lectius que vulguin iniciar un projecte amb impacte social, ambiental o cultural positiu. També a empreses socials de recent creació (amb menys de divuit mesos d’antiguitat) i entitats socials que volen llençar una primera línia de negoci.

Durant els mesos de programa s’oferiran 35 h de formació, on s’abordaran tots els aspectes necessaris per a la creació del projecte empresarial, assessorament i acompanyament integral durant tot el programa i posteriorment, per part dels equips tècnics de Tarragona Impulsa i CoopCamp, connexió amb el teixit cooperatiu ja existent de la ciutat i suport en la difusió i visualització del projecte emprenedor. A més, amb les BequESS TESS, es donarà una dotació econòmica per les tres millors iniciatives.

El període d’inscripció estarà obert des d’aquest dilluns 18 de març fins al pròxim divendres 19 d’abril. Posteriorment del 22 al 25 d’abril es faran les entrevistes de selecció per donar el tret d’inici del curs el dia 13 de maig amb la sessió informativa i continuarà tots els dilluns i dijous fins al 3 de juliol, en horari de 9.30 a 12 h. Les sessions tindran lloc a les instal·lacions del Centre Cívic de Sant Salvador.

Adjuntem l'opuscle informatiu, que us podeu descarregar clicant sobre aquest enllaç.

Segells de reconeixement d'administració oberta