Esteu aquí: Inici Tarragona Impulsa Notícies Notícies 2024 El programa d’acceleració empresarial TGN Start-up ha engegat avui

El programa d’acceleració empresarial TGN Start-up ha engegat avui

El programa d’acceleració empresarial TGN Start-up ha engegat avui

El desenvolupament del programa és d'abril a juliol i el seguiment serà de setembre a desembre
10/04/2024

El desenvolupament del programa d’acceleració empresarial TGN Start-up que ha donat el tret de sortida avui conclourà a finals de juliol amb l’entrega de premis a 3 dels projectes per part del tribunal junt amb la puntuació de l’equip de coordinació del programa, de 3000, 3000 i 4000 €.

S'han presentat 34 projectes dels quals s'han seleccionat aquests 12: Executive Talent RH, Cosplaye.rs, Sectotal, Vetmate, Nawi Cosmetics, Nar Association, Open Digital Institute, GroupB.Live, Trocafuego, Xerfer, Laura DP i l’Icatsud. De tots els projectes 5 són liderats per dones, la xifra més alta de lideratge femení des de que va començar el programa.

L’objectiu de TGN Start-up és acompanyar les start-ups –definides com a empreses de nova creació amb un potencial de creixement ràpid i un enfocament cap a la innovació i la tecnologia— en el seu procés de sortida al mercat o el seu creixement, oferint-los networking amb l’ecosistema de start-ups del territori i capacitació en aspectes com el model de negoci i l’estratègia, la gestió de grups, els aspectes legals, el màrqueting i les vendes o les finances. És per això que el programa compta tant de formació com del seguiment els mesos posteriors a la finalització.

Més informació a TGN Start-up.

Segells de reconeixement d'administració oberta