Esteu aquí: Inici Tarragona Impulsa Notícies Notícies 2024 Finalitza el programa Explorer 2024

Finalitza el programa Explorer 2024

Finalitza el programa Explorer 2024

El programa d'acceleració empresarial està impulsat pel Banc Santander i compta amb el patrocini de l'Ajuntament de Tarragona i la URV
05/06/2024

Dimarts va tenir lloc la final de la XI edició del programa Explorer, impulsat pel Banc Santander i amb el patrocini de l’Ajuntament de Tarragona i la Universitat Rovira i Virgili. Durant aquest acte, el jurat va avaluar els projectes d'emprenedoria presentats a la convocatòria.
La sala Green de Tarragona Impulsa va acollir la cloenda, presidida per la consellera de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Tarragona, Montse Adan. En aquesta edició del programa han participat 9 iniciatives i econòmicament sostenibles de diferents sectors com salut i benestar, logística i mobilitat, arquitectura o ensenyament. D’entre tots ells sortirà el projecte guanyador de centre.
Al setembre se celebrarà la gala d'entrega de reconeixements als guanyadors dels diferents programes d'incubació i acceleració empresarial que es desenvolupem des de Tarragona: Explorer, TESS i TGN Start-up. Un jurat coordinat per Explorer ha avaluat també tots els projectes que han finalitzat el programa. Els 30 millors -valorats a nivell internacional- obtindran accés a una plataforma de crowdfunding.
Aquest any el programa s'ha dut a terme de forma híbrida, combinant el format online i el presencial. Va començar al mes de gener i va finalitzar el passat mes de maig. Durant aquest temps, els participants han experimentat l’emprenedoria com a opció professional.
A més, els professionals han tingut l'oportunitat de formar-se i adquirir habilitats emprenedores. També han pogut obtenir els coneixements necessaris per construir, validar la seva idea de negoci i que  contribueixi a aconseguir els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) per a l’any 2030.
 

Segells de reconeixement d'administració oberta