Esteu aquí: Inici Tarragona Impulsa Notícies Notícies 2024 L’Ajuntament de Tarragona, present a la Fira de l’Ocupació amb Tarragona Impulsa

L’Ajuntament de Tarragona, present a la Fira de l’Ocupació amb Tarragona Impulsa

L’Ajuntament de Tarragona, present a la Fira de l’Ocupació amb Tarragona Impulsa

El consistori participa activament tant com a institució col·laboradora com a l’estand on Tarragona Impulsa presenta la seva oferta de programes d’ocupació
14/03/2024

Aquest dijous, el Palau Firal i de Congressos de Tarragona acull la Fira de l’Ocupació, esdeveniment de referència al Sud de Catalunya en la matèria, que organitza anualment la Cambra de Comerç de Tarragona, amb el suport, entre d’altres, de l’Ajuntament de Tarragona.

El consistori tarragoní participa avui activament tant com a institució col·laboradora, com a través de l’estand que Tarragona Impulsa té a la fira. Durant tota la jornada, el servei de formació, ocupació i empresa de l’Ajuntament de Tarragona presenta al públic assistent l’oferta de programes d’ocupació.

En aquest sentit, s’ha pronunciat la consellera de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Tarragona, Montse Adan, que ha participat en la inauguració de la jornada: “Tarragona Impulsa promou iniciatives destinades a crear oportunitats laborals, fomentar la formació i donar suport a molts col·lectius donant especial rellevància als joves o persones en situació de risc”.

Adan també ha volgut destacar que “Tarragona està obrint noves portes cap a un futur prometedor”. “Ho teim tot: administracions alineades amb aquest objectiu, un teixit empresarial potent, centres de recerca i institucions educatives per crear un ecosistema on emprenedoria i professionals puguin prosperar i no hagin de marxar fora del nostre territori”, ha reblat.

 

El foment de l’ocupació, una prioritat municipal

Les persones que s’acostin durant el dia d’avui a l’estand de Tarragona Impulsa podran trobar informació sobre els diferents programes del servei municipal en matèria de feina, que van des d’una borsa de treball a l’assessorament i l’orientació laboral, passant per diferents programes de foment de l’ocupació.

Entre aquests programes, es troben opcions com la Casa d’Oficis, destinada a persones de Campclar i la Part Alta, el programa de Formació Professional Dual o el programa Tech Talent per a la formació i ocupació de joves en noves tecnologies, entre moltes altres línies. En total, l’Ajuntament de Tarragona promourà, a través dels seus programes, la contractació de més d’un centenar de persones durant 2024.

Segells de reconeixement d'administració oberta