Esteu aquí: Inici Tarragona Impulsa Notícies Notícies 2024 Nova edició de la fira de formació professional Camins d'FP

Nova edició de la fira de formació professional Camins d'FP

Nova edició de la fira de formació professional Camins d'FP

Aquest any tindrà lloc a Tecnoparc Reus els dies 18 i 19 d’abril
09/04/2024

Aquest dimarts s'ha presentat Camins d'FP 2024, la fira de formació professional del Camp de Tarragona. Aquest any tindrà lloc a Tecnoparc Reus els dies 18 i 19 d’abril, després que l’edició passada se celebrés a Tarragona.

La presentació ha comptat amb la presència del conseller d’Educació de l’Ajuntament de Tarragona, Berni Álvarez, i de la consellera de Promoció Econòmica, Montse Adan, qui ha definit la fira com a “exemple magnífic, i també d’alguna manera precursor, d’aquesta idea d’àrea metropolitana de Tarragona, on sumem esforços i il·lusions per avançar cap a un territori més pròsper, més competitiu i més influent”. “En aquest marc –ha afegit— la Fira Camins d'FP es va consolidant com a esdeveniment anual, amb marca pròpia i amb l’objectiu que sigui ubicat en el calendari dels processos d’orientació, tant en l’àmbit educatiu com en les polítiques actives d’ocupació i les polítiques de joventut”.

La Fira Camins d’FP, que se celebra alternativament a Tarragona i Reus, enguany s’impulsa des de Mas Carandell i la regidoria d’Educació i ciutadania de l’Ajuntament de Reus i compta amb la coorganització dels consistoris de Tarragona, Cambrils, Valls, Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, el Consell Comarcal de la Conca de Barberà, la Diputació de Tarragona, els Serveis Territorials del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya i del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i la Direcció provincial del Servei Públic d’Ocupació Estatal.

Segells de reconeixement d'administració oberta