Esteu aquí: Inici Tarragona Impulsa Notícies Notícies 2024 Tarragona Impulsa entrega els diplomes als participants al programa 30PLUS

Tarragona Impulsa entrega els diplomes als participants al programa 30PLUS

Tarragona Impulsa entrega els diplomes als participants al programa 30PLUS

La Casa Canals acollirà el proper dilluns 10 de juny, a les 12:00h, la recepció i entrega de reconeixements
07/06/2024

La Casa Canals acollirà el proper dilluns 10 de juny, a les 12:00h, la recepció i entrega de diplomes dins el programa 30PLUS. Es tracta d’un programa que enguany ha facilitat la incorporació de 45 persones al mercat ordinari de treball i que han superat la formació en Competències Digitals d’aquesta edició 30 Plus 2023.
A l’acte està convocada igualment una bona representació del teixit productiu tarragoní que ha participat en les diferents edicions del programa i que també rebrà un reconeixement per la seva col·laboració. Aquestes entitats són empreses, entitats i organitzacions que han contractat persones a través del programa. La recepció preveu congregar al voltant de 100 persones, entre representants d'empreses, entitats contractadores i persones contractades que en les últimes edicions han participat en el programa, i vol esdevenir un espai de trobada, networking i reconeixement mutu.
L’esdeveniment estarà presidit per la primera Tinent d'alcalde de Comerç, Turisme i Desenvolupament Econòmic, Montse Adan, i comptarà amb l'assistència de Jordi Fortuny, director dels Serveis Territorials d'Empresa i Treball; la directora territorial del Servei Públic d'Ocupació de Catalunya al Camp de Tarragona, Rosa Alegret; la directora de l’Oficina de Treball de la Generalitat de Catalunya Tarragona, Maria Elisa Farré ; la cap del Servei Municipal d’Ocupació, Aurora de la Torre, i  tècniques del SOC.
Tarragona Impulsa ha ofert aquesta setena edició del programa 30PLUS. Les persones que hi poden participar han de tenir 30 anys o més, residir a Tarragona o el Tarragonès i estar inscrites com a demandants d’ocupació. 30PLUS prioritza les persones en situació d’atur de llarga durada i més grans de 45 anys. El Servei Muncipal d’Ocupació s’encarrega de la selecció del personal, la formació i la subvenció del contracte.
El projecte està subvencionat pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya i pel Servicio Público de Empleo Estatal (SEPE) – Ministeri de Treball i Economia Social.
 

Segells de reconeixement d'administració oberta