Esteu aquí: Inici Tarragona Impulsa Notícies Notícies 2024 Tarragona Impulsa obre la convocatòria d'ajuts a noves empreses de la ciutat

Tarragona Impulsa obre la convocatòria d'ajuts a noves empreses de la ciutat

Tarragona Impulsa obre la convocatòria d'ajuts a noves empreses de la ciutat

Poden optar a ajudes de fins a 5.000 euros per fer front a les despeses del primer any d’activitat
15/05/2024

Aquest dimecres 15 de maig s’ha publicat en seu electrònica la convocatòria d’ajudes a noves empreses que ha obert Tarragona Impulsa, el servei de formació, ocupació i empresa de l’Ajuntament de Tarragona. Les empreses de nova creació poden optar a ajudes de fins a 5.000 € per fer front a les despeses generades en el primer any d’activitat. Les empreses interessades poden presentar sol·licitud fins al 28 de juny (a les 15 hores).

Amb aquesta iniciativa, l’Ajuntament de Tarragona, a través de Tarragona Impulsa, vol donar un suport explícit a la creació de noves empreses, pimes i microempreses de la ciutat, amb l’objectiu de fomentar l'inici d'activitats econòmiques amb centre de treball a la ciutat de Tarragona. La manera de tramitar la sol·licitud és a través de la seu electrònica de l’Ajuntament de Tarragona.

Poden optar a aquests ajuts les persones físiques o jurídiques que s'hagin donat d'alta en el cens d’empresaris entre l'1 de maig de 2023 i el 30 d'abril de 2024, amb local afecte a l’activitat o centre de treball a la ciutat de Tarragona, des de la data d'inici de l'activitat, i dins del període establert en la convocatòria, independentment de si el domicili fiscal es troba a Tarragona o no. En qualsevol cas, ha de quedar demostrat que l'activitat per la qual se sol·licita l'ajut es desenvolupa a la ciutat de Tarragona.

Per a més informació, es pot consultar la pàgina web de Tarragona Impulsa.

Segells de reconeixement d'administració oberta