Esteu aquí: Inici Tarragona Impulsa Notícies Notícies 2024 Últims dies per demanar les ajudes de Tarragona Impulsa a noves empreses

Últims dies per demanar les ajudes de Tarragona Impulsa a noves empreses

Últims dies per demanar les ajudes de Tarragona Impulsa a noves empreses

Les empreses interessades poden presentar la sol·licitud fins aquest divendres 28 de juny a les 15 hores
26/06/2024

La convocatòria d’ajudes a noves empreses de Tarragona Impulsa finalitza aquest divendres 28 de juny a les 15 hores. Les empreses de nova creació poden optar a aportacions de fins a 5.000 € per fer front a les despeses generades en el primer any d’activitat.

Aquest 2024, la partida destinada a aquesta finalitat és de 70.000 euros, 15.000 euros més que en la passada convocatòria del 2023. Només en els darrers dos anys, fins a 48 empreses s’han beneficiat d’aquestes ajudes.

Amb aquesta iniciativa, l’Ajuntament de Tarragona, a través de Tarragona Impulsa, vol donar un suport explícit a la creació de noves empreses, pimes i microempreses de la ciutat, amb l’objectiu de fomentar l'inici d'activitats econòmiques amb centre de treball a la ciutat de Tarragona. La manera de tramitar la sol·licitud és a través de la seu electrònica de l’Ajuntament de Tarragona.

Poden optar a aquestes ajudes les persones físiques o jurídiques que s'hagin donat d'alta en el cens d’empresaris entre l'1 de maig de 2023 i el 30 d'abril de 2024, amb local afecte a l’activitat o centre de treball a la ciutat de Tarragona, des de la data d'inici de l'activitat, i dins del període establert en la convocatòria, independentment de si el domicili fiscal es troba a Tarragona o no. En qualsevol cas, ha de quedar demostrat que l'activitat per la qual se sol·licita l'ajut es desenvolupa a la ciutat de Tarragona.

Accediu a la convocatòria aquí.

Segells de reconeixement d'administració oberta