Esteu aquí: Inici Centres Cívics Notícies Notícies 2018 La Xarxa de Centres Cívics de Tarragona ofereix més de 1.300 places per la programació de tardor

La Xarxa de Centres Cívics de Tarragona ofereix més de 1.300 places per la programació de tardor

La Xarxa de Centres Cívics de Tarragona ofereix més de 1.300 places per la programació de tardor

Salses clàssiques, budda Bowl i esmorzars amb civada són les novetats més destacades
La Xarxa de Centres Cívics de Tarragona ofereix més de 1.300 places per la programació de tardor Taller de ioga en família de la programació de la passada temporada de Centres Cívics.
04/09/2018

L'Ajuntament de Tarragona, a través dels 6 Centres Cívics que hi ha distribuïts per la ciutat, presenta la programació Tardor 2018. Les inscripcions començaran el pròxim 13 de setembre i s'allargaran fins al dia 30 de setembre a través de la pàgina web de Centres Cívics.


Activitats, places i novetats

Aquesta programació compta amb més de 85 activitats, amb un total de 1.300 places. Hi ha un total de 31 activitats destacades com a novetat, per exemple salses clàssiques, Budda bowl i esmorzars amb civada pel que fa a cuina i gastronomia. Així mateix, els Cívics Lab continuen creixent amb noves propostes per a tots els públics i s'ofereixen dues sortides per l'alta demanda dels usuaris. "Cal destacar -explica la consellera de Joventut i Cooperació, Ivana Martínez- que mantenim l'oferta d'activitats infantils i familiars consolidant la Ludobaby, un espai familiar de 0 a 3 anys gratuït". "En definitiva -afegeix Martínez- es tracta d'una oferta amb 92 activitats: 16 infantils i familiars, 2 sortides i 8 exposicions itinerants. Les 61 restants són per adults en general".

El Club dels Tarraconins a través del projecte Pati de Pares i Mares, torna a oferir per aquest trimestre dues xerrades sobre els hipernens i posar límits des de la proximitat emocional, sumant també dos tallers. Un de música en braços i un altre d'esmorzars i berenars sans per a tota la família.


Serveis que Fan per tu

A més a més la Xarxa de Centres Cívics de Tarragona aposta per atansar la seva programació a tota la ciutadania, "aquest cop destaquem la col·laboració amb altres departaments i serveis de l'Ajuntament que utilitzen els equipaments municipals de proximitat per oferir els seus serveis", apunta Ivana Martínez. Aquests són: Servei Municipal d'Ocupació – Tarragona Impulsa amb càpsules i tallers de recerca de feina, Xarxa Punt Omnia, Centre d'informació Europe Direct Tarragona, Gent Gran Activa i Serveis Socials.


Exposicions

Des del mes de setembre fins finals de gener hi haurà 8 exposicions itinerants als halls dels centres cívics, es podran visitar dins de l'horari habitual d'obertura dels centres.

Els Centres Cívics són espais d'acollida i és per això que, en aquesta programació, hi ha hagut una alta participació de les entitats del territori. Destaquem la Federació Catalana del voluntariat social, Casal l'Amic i la Fundació Vicente Ferrer de Tarragona.

Segells de reconeixement d’administració oberta