Esteu aquí: Inici Centres Cívics Notícies Notícies 2021 La Xarxa de Centres Cívics ofereix 32 activitats en la nova programació d'hivern-primavera 2021

La Xarxa de Centres Cívics ofereix 32 activitats en la nova programació d'hivern-primavera 2021

La Xarxa de Centres Cívics ofereix 32 activitats en la nova programació d'hivern-primavera 2021

Són presencials i semipresencials i totes, gratuïtes
22/03/2021

La Xarxa de Centres Cívics de Tarragona presenta la continuació del cicle d’activitats d’hivern-primavera 2021 amb l'oferta de 210 places inicialment, ampliables si així ho permet el Procicat en els propers dies, que estan distribuïdes en 32 activitats presencials i semipresencials totalment gratuïtes.

Una programació que compta amb 11 sortides programades, ja que s'ha volgut donar protagonisme a la ciutat de Tarragona. La recorrerem a peu i patinant des dels barris del Nord (Sant Salvador i Sant Pere i Sant Pau) fins a Ponent (Bonavista i Torreforta) sense oblidar Llevant i la seva flora i fauna. Sortides urbanes, sortides d’història i sortides de reconeixement de plantes ens faran redescobrir la ciutat alhora que ens movem. 

En el cas dels cursos de fotografia, s'ofereixen deu places a cadascun dels cinc cursos proposats, perquè durant l’activitat virtual seran un grup de deu persones i durant les pràctiques es dividiran en dos grups de dues persones. En destaca el de fotografia nocturna amb el mòbil perquè és una de les propostes obtingudes de les avaluacions que es van passar als usuaris durant la tardor 2020. 

En el cas de les activitats que s’han de fer dins dels equipaments i de forma presencial, s’obriran les inscripcions si el PROCICAT permet realitzar-les. A dia d’avui es veurien afectades les activitats de ceràmica i les de cuina (S'han publicat igualment —a l'espera de canvis— i si es així, es comunicarà als usuaris mitjançant xarxes socials i butlletins). 

Les inscripcions es podran fer a partir d'aquest dimecres 23 de març a les 9 del matí i els cursos s’iniciaran el proper dia 7 d’abril i s’allargaran fins el 15 de juny. Aquest cop es limitarà a màxim dues inscripcions per persona per tal de democratitzar al màxim la oferta.  

Consulteu el detall de les l'ampliació d'activitats d'hivern primavera 2021 (PDF).

Segells de reconeixement d’administració oberta