Esteu aquí: Inici Centres Cívics Notícies Notícies 2023 Reobren les ludoteques de la Xarxa de Centres Cívics de Tarragona

Reobren les ludoteques de la Xarxa de Centres Cívics de Tarragona

Reobren les ludoteques de la Xarxa de Centres Cívics de Tarragona

Serà a partir del pròxim dilluns 30 d'octubre i les inscripcions es poden fer a cada equipament de referència
Reobren les ludoteques de la Xarxa de Centres Cívics de Tarragona Imatge d'arxiu de la ludoteca del centre cívic de Sant Pere i Sant Pau. Foto: Isaias Mena.
27/10/2023

A partir del pròxim dilluns 30 d'octubre la Xarxa de Centres Cívics de Tarragona reobre les ludoteques municipals, un servei adreçat a infants de zero a dotze anys i les seves famílies. Les ludoteques ubicades als centres cívics de Bonavista, Torreforta, Sant Pere i Sant Pau i Sant Salvador i la jugoteca del centre cívic de Llevant obriran de dilluns a divendres des de les 17 h a les 19.30 h. Les inscripcions, gratuïtes, es poden fer presencialment a cada centre cívic a partir del pròxim dilluns. 

Tant les ludoteques com la jugoteca són espais delimitats que tenen una finalitat lúdica, social, cívica, cultural i inclusiva. Compten amb un projecte socioeducatiu i estan dotades d’un fons organitzat de jocs, joguines i altres elements lúdics. En aquests espais els infants i les famílies poden gaudir d’un lloc on compartir que disposa de personal especialitzat que orienta en tot moment. També s’organitzen tallers i celebracions puntuals segons el calendari festiu anual.

A més a més de les ludotuques, el pròxim dilluns també reobrirà la sala d'estudi del centre cívic de Bonavista, un espai tranquil per fer els deures adreçat a infants i joves de 8 a 17 anys. Tota la informació sobre les ludoteques municipals es pot trobar en aquest enllaç. 

Més informació sobre les ludoteques al web dels Centres Cívics Municipals de Tarragona.

Segells de reconeixement d'administració oberta