Esteu aquí: Inici Cultura i festes Servei Municipal de Biblioteques Informació Donacions

Donacions

La Biblioteca Municipal Pepita Ferrer de Torreforta agraeix els donatius de llibres i documents per tal de completar i ampliar el fons bibliogràfic i posar-lo a disposició de tots els/les lectors/es. La Biblioteca es reserva el dret d’admissió del material bibliogràfic donat tant per institucions com per particulars. Es valorarà la possibilitat d’acceptació segons diferents criteris, entre els quals també els de l’interès, la utilitat i la idoneïtat per a la nostra col·lecció.

Els/les usuaris/àries interessats/des a fer donacions de documents hauran de seguir els criteris establerts per la Biblioteca. Però és imprescindible que estiguin en bon estat, actualitzats, nets i sense anotacions.

S’accepten:

  • Obres d’assaig que no superin els 2 anys d’antiguitat.
  • Obres de ficció de rigorosa actualitat que no superin els 2 anys d'antiguitat.
  • Material audiovisual (DVD i DVD Infantils), en bon estat i original.
  • Llibres infantils de ficció i de coneixement que no superin els 3 anys d’antiguitat.

No s’accepten:

  • Llibres de text, documents en mal estat de conservació o usats (com ara llibres d’exercicis, retallables o quaderns d’acolorir).
  • Documents que expressin opinions o continguts sancionats per la llei.
  • Obres de referència com diccionaris i enciclopèdies.

La Biblioteca no es compromet a fer un seguiment ni control dels donatius, i es reserva el dret de decidir-ne la ubicació, ús i destí del material donat, així com la possibilitat de poder redirigir les donacions o part del material que no s’ubiqui a les sales obertes al públic, a altres biblioteques del territori o a altres destins i finalitats possibles i contemplats per la mateixa Biblioteca dins de l’exercici de les seves funcions.

Segells de reconeixement d'administració oberta