Esteu aquí: Inici Patrimoni Arxiu municipal Fons Fons de la Biblioteca Fons Municipal

Fons Municipal

Les publicacions del fons municipal abasten temàtica i autors locals. Són llibres que provenen de compra, intercanvi o donació.

A banda de llibres, trobem un important fons de fullets, programes de mà i cartells de diferents èpoques i temàtiques. Destaquen els cartells de festes de Sant Magí i Santa Tecla des de finals del segle XIX, els de Setmana Santa des de 1929, i els més recents, com els de Carnaval, del Concurs internacional de Castells, de Focs Artificials o del Festival de Dixieland, entre altres.

També hi tenen cabuda els cartells d'activitats i festes puntuals com els relacionats amb la vinguda del Comte Ciano (1939), les festes del centenari de la Rambla (1954), la visita de Salvador Dalí (1973), els festivals de Tarragona, els cartells turístics per fer promoció de la ciutat, o els relacionats amb les falles i el cinema.

Els programes de mà i fullets abasten temàtiques diverses: arts plàstiques, música, folklore i festes, lletres, història, teatre, política, joventut. Tot es troba classificat per temes i cronològicament.

Cartells, programes i galeries consultables en línia:

Segells de reconeixement d'administració oberta