Esteu aquí: Inici Patrimoni Arxiu municipal Què és L'Arxiu? Què oferim

Què oferim

Servei d'Informació i Referència

L’Arxiu facilita a tots els usuaris el Servei d’Informació i Referència (SIR). Aquest servei ofereix informació general i assessorament especialitzat sobre qualsevol tema, la informació del qual es pugui localitzar en els fons documentals, bibliogràfics i hemerogràfics custodiats a L’Arxiu. També, si s’escau, proporciona informació de referència sobre altres centres d’arxiu i fons documentals.

Aquest servei es materialitza a través del formulari de sol·licitud que s’adjunta, que també es pot omplir presencialment a l’Arxiu o bé demanar-lo per correu electrònic, correu postal i telèfon.

 

FORMULARI SOL·LICITUD DEL SERVEI D'INFORMACIÓ I REFERÈNCIA

Compromisos

Els serveis de consulta i reproducció de documents estan subjectes a les limitacions establertes per les disposicions legals en matèria d’accés a arxius i registres administratius, protecció de dades i propietat intel·lectual.

Quan sigui aconsellable, la reproducció pot estar limitada per raons de conservació dels documents establertes per la direcció del Servei d’Arxiu i Documentació Municipal.

  • Consultes dels fons documentals

Les consultes presencials seran ateses en menys de 15 minuts, com a regla general. Les consultes no presencials seran ateses en menys d’una setmana.

  • Reproducció de documents textuals

Fins a un nombre màxim de 10 fotocòpies, les còpies se serviran en 15 minuts.

 

 

Segells de reconeixement d'administració oberta