Esteu aquí: Inici Activitats i projectes Compartim històries 25è aniversari

25è aniversari

L'any 2010 la Biblioteca Hemeroteca Municipal va celebrar el seu 25è aniversari. El mes de setembre de 1985 es va inaugurar el servei a l'edifici de l'Antic Ajuntament, al carrer Major.

Per commemorar-ho es van dur a termer un parell d'activitats:

  • El mes de febrer es va presentar l'apartat de premsa digitalitzada a la nostra web. Vam començar amb 46 capçaleres, més de 180.000 pàgines de publicacions locals. El mes de novembre vam ampliar dotze capçaleres més, el que suposa un total de 235.000 planes de 58 capçaleres aparegudes entre 1808 i 1944. Tenim previst seguir digitalitzant capçaleres de premsa periòdica i començar amb alguna publicació monogràfica.
  • El 9 de desembre es va presentar, a la Sala d'Actes de l'Ajuntament, el llibre 25è aniversari Biblioteca Hemeroteca Municipal de Tarragona 1985-2010. Un recull de 107 articles de persones que en algun moment d'aquest quart de segle han estat vinculades a la BHMT i que han volgut compartir experiències, investigacions o la seva particular relació amb els fons que integren el patrimoni aquí conservat.


> Consulta en detall la informació sobre la presentació, recull de premsa i galeria d'imatges.

 

Segells de reconeixement d'administració oberta