Bicentenari Guerra del Francès

Esteu aquí: Inici Actes i conmemoració Notícies Memòria del setge i ocupació de Tarragona. La Guerra del Francès en els fons documentals de l’Arxiu Històric Arxidiocesà de Tarragona (1808-1814)

Memòria del setge i ocupació de Tarragona. La Guerra del Francès en els fons documentals de l’Arxiu Històric Arxidiocesà de Tarragona (1808-1814)

El passat 16 de febrer es va presentar el llibre de Manuel Fuentes, Joan Quijada i Neus Sánchez
Memòria del setge i ocupació de Tarragona. La Guerra del Francès en els fons documentals de l’Arxiu Històric Arxidiocesà de Tarragona (1808-1814) Memòria del setge i ocupació de Tarragona
21/02/2012

Memòria del setge i ocupació de Tarragona. La Guerra del Francès en els fons documentals de l’Arxiu Històric Arxidiocesà de Tarragona (1808-1814), és un llibre que recopila la documentació del setge i de l’ocupació francesa que patí la ciutat custodiada a l’Arxiu Històric Arxidiocesà de Tarragona, a més, de testimonis inèdits com el Memorial del canonge Ignasi Ribes i Mayor.

Amb aquesta publicació es vol donar difusió a tot un seguit de documents valuosos per comprendre el període de la Guerra del Francès al territori de l’Arquebisbat de Tarragona.


© Conselleria de Cultura, Patrimoni i Festes - Antiga Audiència, Plaça del Pallol, 3 - 43003 Tarragona
Tel. 977 296 100 - cultura@tarragona.cat
Inici - Telèfons i adreces d'interès - Contactar amb l'Ajuntament - Avís legal