Esteu aquí: Inici Patrimoni Patrimoni documental Arxiu Notícies Notícies 2012 Presentació del número 46 de la revista 'Kesse'

Presentació del número 46 de la revista 'Kesse'

Presentació del número 46 de la revista 'Kesse'

Aquest nou exemplar està dedicat a les eines 2.0. com a mitjà de difusió d'iniciatives culturals. L'acte se celebrarà el dijous 10 de maig a les 19 h, a la Biblioteca Pública de Tarragona.
Presentació del número 46 de la revista 'Kesse' Portada del número 46 de la revista Kesse
04/05/2012

El Cercle d'Estudis Històrics i Socials Guillem Oliver del Camp de Tarragona presenta el número 46 de la revista Kesse. Aquest nou exemplar està dedicat a les eines 2.0 com a mitjà de difusió al Camp de Tarragona d'iniciatives i programes culturals, a més de la creació literària. Hi han fet les seves aportacions Dolors Saumell, Núria Gondolbeu, Cinta Bellmunt, Pineda Vaquer, Jaume Llambrich, Francesc Perramon i Jordi Piqué.

La presentació anirà a càrrec de Dolors Saumell, directora de la Biblioteca Pública de Tarragona i se celebrarà el proper dijous dia 10 de maig, a les 19 h, a la Biblioteca Pública de Tarragona, en el marc dels actes RECERCAT 2012, VIII Jornada de Cultura i Recerca Local dels Territoris de Parla Catalana.

 D’altra banda, us convidem a visitar l’estand del Cercle d’Estudis Històrics i Socials Guillem Oliver del Camp de Tarragona durant els dies 12 i 13 de maig instal·lat a La Fira de la VIII Jornada de Cultura i Recerca Local dels Territoris de Parla Catalana (www.irmu.org), al Palau Firal i de Congressos de Tarragona.

Segells de reconeixement d'administració oberta