• Apps de l'Ajuntament de Tarragona
  • Apps de l'Ajuntament de Tarragona
  • Canals RSS de l'Ajuntament de Tarragona
  • Facebook de l'Ajuntament de Tarragona
  • Twitter de Tarragona Cultura
  • You Tube de Tarragona Cultura
  • Instagram de Tarragona Cultura
  • Flickr de Tarragona Cultura
Esteu aquí: Inici Patrimoni Patrimoni documental Arxiu Notícies Notícies 2013 El Centre d'Imatges de Tarragona (CIT) / L'Arxiu posa a l'abast dels ciutadans 8.500 fotografies més

El Centre d'Imatges de Tarragona (CIT) / L'Arxiu posa a l'abast dels ciutadans 8.500 fotografies més

Fins fa poc, es podien consultar a la web http://arxiu.tarragona.cat més de 25.000 fotografies i diversos films. Ara, després de la descripció i digitalització de 8.500 imatges més, un total de 33.500 fotografies són accessibles a través de la xarxa.
El Centre d'Imatges de Tarragona (CIT) / L'Arxiu posa a l'abast dels ciutadans 8.500 fotografies més 33.500 fotografies descrites i digitalitzades accessibles a través del web
26/07/2013

El Centre d'Imatges de Tarragona, conserva més 800.000 de fotografies des de finals segle XIX fins a l'actualitat. Integrat dins del Servei d'Arxiu i Documentació Municipal i ubicat al magatzem 2 de la Tabacalera, custòdia fotografies on la temàtica principal són escenes quotidianes, retrats personals, actes culturals, socials i polítics i diferents paisatges de Tarragona i rodalies que mostren com s'ha anat transformant la ciutat amb el temps.

Fotògrafs professionals, personalitats de la societat tarragonina, institucions, famílies, ciutadans i el mateix Ajuntament, han anat generat i ampliant al llarg dels anys aquest arxiu que ara també es pot consultar, una bona part, en xarxa.

D’altra banda, el Centre d’Imatges de Tarragona ha incorporat una valuosa col·lecció de 1.287 fotografies cedides pels ciutadans de Tarragona que han col·laborat desinteressadament aportant els seus fons fotogràfics familiars en l’elaboració del llibre Tarragona. Recull gràfic 1863-1967, de Jaume Benages i Jaume Fontanet, dins la col·lecció l’Abans, editada per l’editorial Efadós.

Un article recent "Fotografía en sepia digital" publicat al Diari de Tarragona se'n fa ressò.

Comparteix

© Conselleria de Cultura, Patrimoni i Festes - Antiga Audiència, Plaça del Pallol, 3 - 43003 Tarragona
Tel. 977 296 100 - cultura@tarragona.cat
Inici - Telèfons i adreces d'interès - Contactar amb l'Ajuntament - Avís legal