Esteu aquí: Inici Patrimoni Patrimoni documental Arxiu Notícies Notícies 2015 L'Espai Turisme acull l'exposició fotogràfica "Platges de Tarragona, 50 anys després"

L'Espai Turisme acull l'exposició fotogràfica "Platges de Tarragona, 50 anys després"

L'Espai Turisme acull l'exposició fotogràfica "Platges de Tarragona, 50 anys després"

La mostra confronta les mirades dels fotògrafs tarragonins Ramon Segú Chinchilla i Rafael López-Monné
23/12/2015

 

A partir del 28 de desembre es podrà visitar a l’Espai Turisme (carrer Major, 37) ‘Platges de Tarragona, 50 anys després’, una exposició en què es podrà veure una selecció de postals dels anys seixanta de les platges de Tarragona, realitzades per Ramon Segú Chinchilla, i la versió actual, de Rafael López-Monné. La mostra, produïda pel Patronat Municipal de Turisme i l’Arxiu, s’inaugurarà el 29 de desembre a les 18 h i romandrà oberta fins al 31 de gener de 2016.

La combinació de les postals dels anys seixanta del Fons Chinchilla i les fotografies actuals de Rafael López-Monné ens permet valorar les transformacions que han viscut les platges del nostre litoral o comprovar com molts dels espais continuen gairebé inalterats.

 

50 anys després

Moltes coses han canviat en els últims cinquanta anys. La població de Tarragona ha augmentat de 57.428 a 136.689 habitants. El turisme també ha registrat un creixement meteòric i ha passat dels gairebé 30.000 visitants als més de dos milions de visitants a l’any, 400.000 dels quals pernocten a la ciutat. La Tarragona subdesenvolupada econòmicament d’inicis dels anys seixanta s’ha transformat en una de les àrees industrials i turístiques més dinàmiques de Catalunya.

Malgrat els canvis que s’han produït, profunds i de tota mena, el sol i les platges del litoral tarragoní continuen sent un dels elements d’atracció turística que ofereix la ciutat, a part de la cultura i el patrimoni.

Segells de reconeixement d'administració oberta