Esteu aquí: Inici Patrimoni Patrimoni documental Arxiu Notícies Notícies 2020 Article sobre la Ruta pedagògica 'Els Llocs de la Memòria de Tarragona: Guerra Civil i Repressió Franquista'

Article sobre la Ruta pedagògica 'Els Llocs de la Memòria de Tarragona: Guerra Civil i Repressió Franquista'

Article sobre la Ruta pedagògica 'Els Llocs de la Memòria de Tarragona: Guerra Civil i Repressió Franquista'

L'article d'Esther Ferré i Jordi Piqué s'ha publicat aquesta tardor al número 2 de la revista 'Emprius'
Article sobre la Ruta pedagògica 'Els Llocs de la Memòria de Tarragona: Guerra Civil i Repressió Franquista' Entrada al refugi antiaeri de l'Ajuntament de Tarragona.
07/10/2020

La divulgació històrica és una de les eines més importants per conscienciar la població i evitar que es tornin a reproduir alguns esdeveniments més cruels del nostre passat més recent. En aquest article d’Esther Ferré i Jordi Piqué s’explica com es pretén apropar als més joves, a partir d’un projecte divulgatiu i pedagògic que barreja les noves tecnologies amb la interacció amb els espais, el que va significar la Guerra Civil a la ciutat de Tarragona mitjançant una ruta als espais de la Memòria, organitzat pel Centre de Recursos Pedagògics del Tarragonès i l'Arxiu Històric de la Ciutat de Tarragona.  

Podeu consultar l'article publicat a Emprius, número 2, Centre d’Estudis Vila-secans Maria Elena Maseras (Vila-seca, setembre 2020).

Segells de reconeixement d'administració oberta