Esteu aquí: Inici Patrimoni Museu d'Història Visites Empremtes del passat Punts

Punts

Location 1. Passeig Arqueològic
Recorregut arran de la muralla romana que transcorre sobre les fortificacions d’època moderna. Conté un espai museïtzat sobre la ciutat a tombant dels segles XVIII i XIX.
Location 2. El Pallol
Antic convent i beateri medievals construïts aprofitant part de l’estructura de la plaça de representació del fòrum provincial romana. Acollirà la maqueta de Tàrraco i el vídeo mapping per donar la benvinguda a la ciutat.
Location 3. Osteria del Lab
Restaurant amb restes arqueològiques pertanyents a la plaça de representació del fòrum provincial i amb un entramat d’arcs gòtics i murs medievals.
Location 4. Casa Castellarnau
Casa museu de mitjans del segle XVIII amb restes d’edificis medievals anteriors als baixos, i trams del mur de tancament de la plaça de representació del fòrum provincial.
Location 5. Entrecopes
Restaurant ubicat als baixos d’un edifici singular del segle XIX i amb un tram del mur de tancament de la plaça de representació del fòrum provincial, reaprofitat durant el segle XII com a muralla.
Location 6. Els Arcs
Restaurant amb un entramat singular d’arcs gòtics amb un molt bon estat de conservació. Conté també un pou de glaç o nevera.
Location 7. Fòrum
Restaurant amb importants restes arqueològiques d’una de les voltes del circ i de la façana meridional del recinte del circ.
Location 8. Cappuccino
Restaurant amb importants restes arqueològiques de dues voltes del circ.
Location 9. La Caixa
Oficina bancària que ocupa l'espai complet d'una de les antigues voltes del circ.
Location 10. Seasons
Restaurant amb un tram de la galeria que unia la plaça de representació del fòrum provincial i el recinte de culte molt ben conservat.
Location 11. Casa Balcells
Restaurant que es troba parcialment en un palau medieval i majoritàriament en un afegit d’època moderna a l’edifici de caràcter singular. Conté restes d’època medieval i romana en el subsol de l’edifici.
Location 12. Racó de l'Abat
Restaurant amb un espai medieval destacat als baixos d’un edifici amb importants reformes d’època moderna.
Location 13. El Pulvinar
Restaurant amb restes arqueològiques de la tribuna del Circ i de les voltes que n’aguantaven l’estructura.
Location 14. Personal
Joieria ubicada en un local on és visible l’origen i construccions medievals de l’espai.
Location 15. Sports Catedral
Tenda de materials d’esport amb trams al subsol de l’escalinata monumental que unia la plaça de representació del fòrum provincial i el recinte de culte.
Location 16. Antic Ajuntament
Edifici d’origen medieval amb diverses reformes integrals de l’estructura en l’edat moderna. Va ser la seu del Consell de la Ciutat, i posteriorment de l’Ajuntament, des del segle XV fins a mitjans del segle XIX.
Location 17. El Cau
Sala de festes que ocupa dues de les voltes sota de la tribuna o pulvinar del circ.
Location 18. Antiga Casa Corderet
Cereria i tenda de records considerada com la botiga més antiga de Catalunya. Destaca per conservar els aparadors i mobiliari originals.
Location 19. Pretori-Circ
Part del recinte del circ i de la plaça de representació del fòrum provincial, posteriorment convertit en castell, quarter i presó.
Location 20. El Galliner de l'Antiquari
Restaurant amb importants restes arqueològiques del mur de tancament de la plaça de representació del fòrum provincial, situat als baixos d’un palau d’època moderna.
Location 21. Palau del Baró
Restaurant situat en la planta noble d’un palau d’època moderna.
Location 22. Casa Canals
Casa museu de principis del segle XIX construïda aprofitant la muralla romana.
Segells de reconeixement d'administració oberta