Esteu aquí: Inici Patrimoni Museu d'Història Visites Preus i venda d'entrades

Preus i venda d'entrades

Avís! El dia 30/11/2022 els recintes històrics Patrimoni de la Humanitat seran gratuïts amb motiu de la commemoració dels 22 anys de la declaració de Tarraco Patrimoni Mundial de la Humanitat (Casa Canals i Castellarnau, no).

Entrada individual

3,30€

Entrada conjunta per a tots els recintes (4 monuments romans + 2 cases nobles)

11,05€

Entrada conjunta per a 4 recintes (4 monuments romans)

7,40€

Entrada individual bonificada

1,70€

Entrada conjunta bonificada per a tots els recintes

5,50€

Entrada conjunta bonificada per a 4 recintes

3,65€

(pensionistes, jubilats, aturats, estudiants majors de 16 anys, membres de grups superiors a 25 persones, membres d’Òmnium Cultural i titulars de la targeta acreditativa de la Discapacitat expedida per la Generalitat de Catalunya (Institut Català d’Assistència i Serveis Socials) i  famílies monoparentals).

 

Famílies nombroses - Entrada individual

3,30€

Entrada conjunta familiar per a tots els recintes

11,05€

Entrada conjunta familiar per a 4 recintes

7,40€

(un dels membres de la família nombrosa haurà d’efectuar el pagament d’una entrada individual. En el cas de voler visitar més d’un monument una entrada conjunta familiar).

 

Passi tarragoní

6,80€

(passi anual només per a persones empadronades a Tarragona. Venda del gener a l'agost. Més info)

 

Entrada gratuïta: menors fins a 16 anys, membres ICOM, membres Associació Museòlegs de Catalunya, grups escolars, organitzats de qualsevol edat, membres Reial Societat Arqueològica Tarraconense, membres SOS Monuments. membres Associació d’Arqueòlegs de Catalunya, membres Fundación de Casas Históricas y singulares, visitants de Port Aventura i els seus treballadors, personal docent, periodistes col·legiats, guies oficials amb acreditació.

 

Les entrades del Museu d'Història es poden adquirir a les taquilles de cada monument mitjançant tarjeta de crèdit o dèbit. En el cas de voler pagar les entrades en metàl·lic cal dirigir-se a la taquilla de Casa Castellarnau. 

Segells de reconeixement d'administració oberta