Esteu aquí: Inici Serveis a la Persona Gent Gran Notícies Avui comencen les activitats de Gent Gran Activa

Avui comencen les activitats de Gent Gran Activa

Avui comencen les activitats de Gent Gran Activa

Aquest any, es desenvoluparan 10 activitats que oferiran un total de 2.284 places pensades específicament per a persones de més de 60 anys.
Avui comencen les activitats de Gent Gran Activa Aiguagim al Serrallo. Foto: Clio.
13/10/2015

Avui comença el curs 2015-2016 de Gent Gran Activa. Aquest any, es desenvoluparan 10 activitats que oferiran un total de 2.284 places pensades específicament per a persones de més de 60 anys. La consellera de Serveis a la Persona, Ana Santos, ha explicat que “potenciar l’envelliment actiu i saludable és una de les nostres polítiques socials prioritàries, el projecte Gent Gran Activa s’ha consolidat en aquests darrers anys, amb un pressupost anual de més de 130.000 euros i ha multiplicat la seva oferta per quatre des del 2007”.

Avui dimarts s’inicia la programació amb 10 activitats diferents: gimnàstica de manteniment, pilates, aiguagim, anar a caminar, gimnàstica suau, informàtica, taller de memòria, anglès bàsic, pintura, teatre, play-backs, taller de cant, labors, costura, i manualitats. Les activitats amb més èxit són la gimnàstica de manteniment, l’aiguagim i la informàtica.

La Unitat de Gent Gran Activa ofereix activitats adreçades a persones majors de 60 anys amb ganes de fer coses i mantenir-se actives a la tercera edat. Els cursos són totalment gratuïts i tenen com a principals objectius: facilitar la convivència i noves relacions socials, potenciar l’autoestima, afavorir el manteniment actiu del cos i la memòria, així com promoure el desenvolupament de la capacitat creadora i artística.

Aquestes activitats es realitzen a les 14 llars municipals, als centres cívics i a les instal·lacions esportives del Patronat Municipal d’Esports. Per poder participar en alguna de les activitats programades cal estar empadronat/da a Tarragona, tenir més de seixanta anys, ser pensionista o jubilat/da i omplir el full d’inscripció que es pot troben a les oficines de l’OMAC. Les places són limitades i per a tota la ciutat, tenen prioritat sempre les persones de més edat.

Comparteix

© Ajuntament de Tarragona - Plaça de la Font, 1
43003 Tarragona - Tel. 977 296 100 - ajuntament@tarragona.cat

carregant