Esteu aquí: Inici Serveis a la Persona Gent Gran Notícies La segona edició del Festival Solidari de Gent Gran Activa estarà dedicat als clàssics del cinema

La segona edició del Festival Solidari de Gent Gran Activa estarà dedicat als clàssics del cinema

La segona edició del Festival Solidari de Gent Gran Activa estarà dedicat als clàssics del cinema

Tots els assistents estan convidats a portar aliments per a l'Aliança Humanitària de la Creu Roja
La segona edició del Festival Solidari de Gent Gran Activa estarà dedicat als clàssics del cinema Foto: Mauri - fotografia de la roda de premsa
18/05/2016


Les llars de jubilats i pensionistes municipals celebren el pròxim dissabte 21 de maig la segona edició del Festival Solidari en benefici de la Creu Roja. La Sala August del Palau de Congressos acollirà l'espectacle que comptarà amb les actuacions dels grups de gent gran de les llars de jubilats. Aquest any hi participen 14 grups que realitzaran 24 actuacions dedicades íntegrament a grans bandes sonores clàssiques del cinema, com Grease, La mujer de rojo, Titanic i Candilejas. Tots els assistents al Festival estan convidats a portar aliments que voluntaris de Creu Roja recolliran en el marc del projecte l'Aliança Humanitària per l'Alimentació Infantil.

L'espectacle és d'accés gratuït amb invitació i tindrà un aforament previst de 1.100 persones. El Festival començarà a les 5 de la tarda i estarà copresentat pel dinamitzador social Amat Callen i la periodista Laura Casas. La consellera de Serveis a la Persona, Ana Santos ha destacat la iniciativa i dinamisme de tots els participants que han impulsat aquesta segona edició del festival. L'any passat es van recollir 4.000 quilos d'aliments que la Creu Roja va destinar a famílies en situació vulnerable de la nostra ciutat.

L'Aliança Humanitària per a l'Alimentació Infantil és una iniciativa impulsada per la Creu Roja, dirigida a tots els sectors socials, per fer front de manera col·lectiva a l'actual situació d'emergència social que viu la població catalana, i especialment la infància.

Podeu veure el cartell del festival.

Comparteix

© Ajuntament de Tarragona - Plaça de la Font, 1
43003 Tarragona - Tel. 977 296 100 - ajuntament@tarragona.cat

carregant