Esteu aquí: Inici Serveis a la Persona Gent Gran Activa Notícies Notícies 2014 El grup de teatre de Gent Gran Activa preestrena "Fem realitat un somni"

El grup de teatre de Gent Gran Activa preestrena "Fem realitat un somni"

El grup de teatre de Gent Gran Activa preestrena "Fem realitat un somni"

Es tracta d'un conte escrit i adaptat pel mateix grup que representarà demà, dimarts, 8 d'abril, al Centre Cívic de Torreforta.
El grup de teatre de Gent Gran Activa preestrena "Fem realitat un somni" Cartell de la preestrena de "Fem realitat un somni"
07/04/2014

 

Demà, dimarts 8 d'abril, a les 16 h, el grup de teatre de Gent Gran Activa farà la preestrena del conte “Fem realitat un somni”, escrit i adaptat pel mateix grup, al Centre Cívic de Torreforta.  

Aquesta serà l'única representació oberta al públic en general i està especialment pensada perquè els companys de les activitats de Gent Gran Activa i els seus familiars i amics puguin veure l'obra escrita per Josefina Ibáñez García i adaptada al teatre per Carmen Bueno i Carme Colom, totes dues membres de Gent Gran Activa. Els decorats que es faran servir a l'obra s'han fet al taller de pintura del Centre Sociocultural de la  Part Alta i el vestuari és obra de Carmen Fernández.

L'espectacle es representarà a l'abril i al maig a diferents escoles de la ciutat i té com a eix central promoure hàbits saludables i alimentació equilibrada als alumnes de 3r de primària.

Calendari d'actuacions

24 d'abril: Col·legi La Salle Torreforta

29 d'abril: Escola El Miracle

6 de maig: Escola Pax

8 de maig: Col·legi Sant Domènec de Guzmán

13 de maig: Col·legi Els Àngels

15 de maig: Col·legi Els Àngels

20 de maig: Escola Sant Salvador

22 de maig: Escola Tarragona 

27 de maig: Col·legi Lestonnac - L'Ensenyança

29 de maig: Col·legi La Salle Tarragona

Aquesta activitat intergeneracional vol reunir dues generacions, tot recuperant el rol tradicional de la gent gran com a educadora i transmissora de coneixements i valors. L'activitat s'emmarca a la campanya “Abril, el mes de la salut” i està organitzada per la Unitat Tècnica de Promoció de la Salut i Gent Gran Activa.

Segells de reconeixement d’administració oberta