Esteu aquí: Inici Serveis a la Persona Institut Municipal de Serveis Socials Acció comunitària 4t Concurs de relat, poesia i dibuix

4t Concurs de relat, poesia i dibuix

Sant Jordi 2024

L’Institut Municipal de Serveis Socials de l’Ajuntament de Tarragona organitza anualment els concursos de dibuix, relat i poesia de Sant Jordi per impulsar i visibilitzar el potencial cultural i literari de les persones usuàries i els tècnics i tècniques de Serveis Socials, així com per acostar els Serveis Socials a la ciutadania des d’una altra perspectiva.

Qui hi pot participar?

Infants, joves i adults, de 3 a 99 anys, que estiguin empadronats a la ciutat de Tarragona i que col·laborin, participin o siguin atesos en algun dels equips o serveis de l’IMSST.

El personal de Serveis Socials i els seus familiars també hi podran participar, excepte les persones que formin part de l’organització i els membres del jurat.

Temes

Es podran presentar obres escrites en català o castellà escollint un d’aquests temes:

  • Un Sant Jordi diferent
  • Històries de Tarragona

Es pot presentar el dibuix amb el tema:

  • Sant Jordi a la lluna
  • Un Sant Jordi creatiu (dibuix lliure)

Termini

Fins a les 24 hores del dia 12 d’abril de 2024. Els treballs es lliuraran a la recepció de les diferents dependències de l’IMSST, ja sigui de zona nord, ponent o zona centre de la ciutat.

Acte d'entrega de premis

El dia 24 d’abril de 2024 a les 18 hores a la Plaça Prim, 6 - 43001 Tarragona.

Com participar-hi?

Consulta'n els detalls a les bases completes:

BASES COMPLETES

Segells de reconeixement d'administració oberta