Esteu aquí: Inici Serveis a la Persona Institut Municipal de Serveis Socials Gent Gran Activa Notícies Notícies 2019 Reunió sobre les llars municipals de la gent gran

Reunió sobre les llars municipals de la gent gran

Reunió sobre les llars municipals de la gent gran

La presidenta de l'Institut Municipal de Serveis Socials, Carla Aguilar, s'ha reunit amb els presidents i presidentes de les llars
Reunió sobre les llars municipals de la gent gran Foto: Mauri
31/07/2019

La consellera i presidenta de l’Institut Municipal de Serveis Socials de Tarragona, Carla Aguilar-Cunill, s’ha reunit aquest matí amb els presidents i presidentes de les llars municipals de gent gran de la nostra ciutat, en una trobada de presentació i intercanvi d’informació.

La reunió ha estat molt positiva, i els representants de les llars han explicat les activitats i serveis que desenvolupen.

Actualment hi ha tretze llars municipals de gent gran per promocionar l’esbarjo i la convivència de la gent gran. Les llars ofereixen serveis per satisfer les necessitats de relació i amistat, autoestima i creativitat, formació i informació; en definitiva, per una participació activa de la gent gran en la societat.

Segells de reconeixement d'administració oberta