Esteu aquí: Inici Serveis a la Persona Institut Municipal de Serveis Socials Notícies Notícies 2019 Jornada informativa sobre el programa escolar “L’aventura de la vida”

Jornada informativa sobre el programa escolar “L’aventura de la vida”

Jornada informativa sobre el programa escolar “L’aventura de la vida”

L’objectiu és promoure hàbits saludables entre l’alumnat
Jornada informativa sobre el programa escolar “L’aventura de la vida” Foto: Mauri
04/09/2019

La consellera de Serveis Socials, Carla Aguilar-Conill, i el conseller d'Ensenyament, Manel Castaño, han obert avui la jornada de formació per al professorat "L'aventura de la vida", un programa que s'imparteix a diverses escoles de primària del nostre municipi i que promou hàbits saludables.

L'acte ha tingut lloc a l'Institut Municipal d'Educació i ha comptat amb l'assistència d’una trentena de docents. Aquest curs, "L'aventura de la Vida”, compleix vint anys.

"L'aventura de la vida" té com a objectiu fomentar actituds fermes davant de les conductes que comporten un risc per a la salut com el tabac, l'alcohol o l'abús de les tecnologies, a partir del treball de l'autoestima, la presa de decisions i les habilitats socials dels infants com a factors de protecció.

La jornada està organitzada pel Servei de Prevenció d'Addiccions de la Conselleria de Serveis a la Persona, juntament amb la Conselleria d'Educació de l’Ajuntament de Tarragona.

"L'aventura de la vida" es presenta amb materials didàctics atractius com àlbums de cromos i contes en format àudio i paper, que es treballen a l'aula al llarg del curs escolar. Enguany es dinamitzarà l'aula amb la representació d'un espectacle teatral de petit format, per fer-ho més atractiu a l'alumnat de cicle inicial.

El curs passat onze escoles van impartir el programa "L'aventura de la vida". 

Segells de reconeixement d'administració oberta