Esteu aquí: Inici Serveis a la Persona Institut Municipal de Serveis Socials Notícies Notícies 2020 Enllestides les obres de millora de la terrassa de la llar de la gent gran de Sant Salvador

Enllestides les obres de millora de la terrassa de la llar de la gent gran de Sant Salvador

Enllestides les obres de millora de la terrassa de la llar de la gent gran de Sant Salvador

La presidenta de l'IMSS, Carla Aguilar-Cunill, també ha visitat les llars municipals de gent gran de Sant Pere i Sant Pau, la Floresta, l’Albada i Riuclar-Icomar
05/02/2020

La consellera i presidenta de l’Institut Municipal de Serveis Socials, Carla Aguilar- Cunill, ha visitat aquest matí la llar municipal de gent gran de Sant Salvador, on han finalitzat les obres d’arranjament del terra de la terrassa, que estava malmesa i no es podia utilitzar pels usuaris i usuàries del centre. Els treballs han consistit a mantenir l’estructura de fusta, donant-li una protecció i assegurant la unió i uniformitat del terra. El cost ha estat de 12.075 euros.

La regidora també ha visitat les llars municipals de gent gran de Sant Pere i Sant Pau, la Floresta, l’Albada i Riuclar-Icomar, on ha recollit les opinions i demandes de millora dels responsables d’aquests col·lectius en referència a les instal·lacions i també a les activitats que s’hi desenvolupen.

La consellera Carla Aguilar- Cunill ha manifestat que “és molt important cuidar la gent gran de Tarragona per construir una ciutat cuidadora. Les activitats que es fan a les llars i les relacions socials que s’hi generen són elements fonamentals per a la millora de la qualitat de vida d’aquesta població”.

Segells de reconeixement d'administració oberta