Esteu aquí: Inici Serveis a la Persona Institut Municipal de Serveis Socials Notícies Notícies 2021 L'Ajuntament ofereix sessions de suport a gent gran per descarregar el certificat covid

L'Ajuntament ofereix sessions de suport a gent gran per descarregar el certificat covid

L'Ajuntament ofereix sessions de suport a gent gran per descarregar el certificat covid

Per accedir a les sessions cal tenir més de 60 anys, viure a Tarragona i trucar per demanar cita a l’oficina de Gent Gran Activa
07/12/2021

L’Institut Municipal de Serveis Socials (IMSST) impulsa, a través de Gent Gran Activa, una sèrie de sessions especials de suport a majors de 60 anys per descarregar el certificat covid. Diferents llars municipals acolliran del 10 al 17 de desembre aquestes sessions espefíciques en el marc del servei de suport a tramits línia per a persones grans que ofereix el mateix IMSST.

L’objectiu és facilitar a aquest grup de població fer gestions i tràmits en línia, i en el cas concret de les sessions, l’obtenció del certficiat COVID, amb l’ajuda d’una integradora social. Per accedir a aquest servei cal tenir més de 60 anys, viure a Tarragona i trucar per demanar cita a l’oficina de Gent Gran Activa al telèfon 977 29 61 65.

La consellera de Gent Gran de l’Ajuntament de Tarragona, María José López, explica que “es tracta d’una iniciativa que respon a un dels objectius de la legislatura en matèria de gent gran, que és ajudar a reduir la bretxa digital. Amb la necessitat del certificat COVID, l’Ajuntament havia de respondre proporcionant eines que facilitin aquests tràmits a la gent amb més problemes per accedir a les noves tecnologies, i des de Gent Gran ens sumem a Centres Cívics per oferir els recursos necessaris perquè ningú es quedi sense el certificat”.

Els horaris previstos per a les sessions són els següents:

  • Llar la Granja: divendres 10 de desembre de 9 a 11 h.
  • Llar Centre: dilluns 13 de desembre de 9 a 11 h.
  • Llar Tàrraco: dilluns 13 de desembre d’11 a 13 h.
  • Llar Sant Salvador: dimecres 15 de desembre de 9 a 11 h.
  • Llar Bonavista: divendres 17 de desembre de 9 a 11 h.

Si la demanda ho requereix, es tornarà a repetir aquesta acció a diferents llars municipals al gener.

Segells de reconeixement d'administració oberta