Esteu aquí: Inici Serveis a la Persona Institut Municipal de Serveis Socials Notícies Notícies 2021 L'Institut Municipal de Serveis Socials convoca el primer Concurs Literari per Sant Jordi

L'Institut Municipal de Serveis Socials convoca el primer Concurs Literari per Sant Jordi

L'Institut Municipal de Serveis Socials convoca el primer Concurs Literari per Sant Jordi

Els participants, a partir de 8 anys, poden lliurar els seus relats i poemes fins al 15 d'abril
22/03/2021

Amb la voluntat d’impulsar i visiblitzar el potencial cultural i literari de la ciutat, l’Institut Municipal de Serveis Socials (IMSST) se suma enguany a la participació literària de la diada de Sant Jordi, amb un nou Concurs de Relats i Poesia, adreçat tant a usuaris i tècnics de l’institut com a la població en general. 

Segons la presidenta de l’IMSST i consellera de Ciutadania, Carla Aguilar-Cunill, “amb aquest nou concurs, fem un pas més per apropar-nos a la ciutadania des d’una altra perspectiva” i  ho fem “tot creant espais d’intercanvi, socialització i proximitat en l’etapa actual de canvi i de nous reptes socials, culturals, educatius i econòmics”, conclou.  

Al concurs hi pot participar tothom que vulgui, des d’infants a partir de 8 anys i fins a persones de 99 anys. Hi ha tres categories segons la franja edat i es pot participar amb una poesia o un relat curt a l’entorn de tres temes que se suggereixen a les bases. Fins al 15 d’abril es poden entregar els treballs; el veredicte dels quals es farà públic el mateix divendres 23 d’abril.   

Consulteu les bases completes del 1r Concurs de Relats i Poesia Sant Jordi 2021 de l'Institut Municipal de Serveis Socials (PDF).

Segells de reconeixement d'administració oberta