Esteu aquí: Inici Serveis a la Persona Institut Municipal de Serveis Socials Notícies Notícies 2022 La Consellera Elvira Vidal ha visitat aquest dijous el Casal de l'Autisme

La Consellera Elvira Vidal ha visitat aquest dijous el Casal de l'Autisme

La Consellera Elvira Vidal ha visitat aquest dijous el Casal de l'Autisme

Capacitats Diverses ha destinat enguany més de 100.000 € als casals d'estiu
21/07/2022

Aquest dijous la consellera de Capacitats Diverses, Elvira Vidal, ha visitat el Casal de l’Autisme que s’està duent a terme a les instal·lacions de l’Escola Torreforta durant el mes de juliol, on hi participen 24 nois i noies i ha destacat que “poder participar d'aquests casals fa enriquidora la vida dels qui els gaudeixen i de les famílies que hi ha al darrere”. 

El casal, organitzat per l’associació Todos En Azul i gestionat pel Centre de Rehabilitació Neurològica in–Neuro, té com a objectiu principal oferir un servei especialitzat de respir familiar i oci infantil per a infants amb diagnòstic d’autisme. El casal es caracteritza per ser 100 % inclusiu i adaptat a tots els participants, sigui quin sigui el seu grau d’autisme. L’equip està format per 16 monitors i un grup de voluntariat. 

Des de la Conselleria enguany també s’han coordinat quatre casals més, que són: La Mar Blava, la Fundació Estela, la Fundació Onada i el de l’ADT. Així mateix, també es duran a terme les colònies d'Aspercamp i les d'AACIC Cardiopaties i les sortides de juliol i agost de cap de setmana que es fan des del Club La Muralla.  

El pressupost total destinat als Casals d’Estiu de Capacitats Diverses es de 100.528 €, “fet que suposa un increment de 27.000 € respecte l’any anterior, tot i les dificultats pressupostàries d’enguany” apunta la consellera i amb una oferta de 596 places.  

 

Segells de reconeixement d'administració oberta