Esteu aquí: Inici Serveis a la Persona Institut Municipal de Serveis Socials Notícies Notícies 2023 Dotze persones han estat ateses aquesta nit durant l'Operació Iglú

Dotze persones han estat ateses aquesta nit durant l'Operació Iglú

Dotze persones han estat ateses aquesta nit durant l'Operació Iglú

El dispositiu té per objectiu la protecció prioritària de les persones sense llar
Dotze persones han estat ateses aquesta nit durant l'Operació Iglú Imatge d'arxiu d'una sortida anterior de l'Operació Iglú. Foto: Joel Medina.
02/03/2023

Amb motiu de la baixada dràstica de les temperatures aquesta nit passada a Tarragona, des de la Conselleria de Seguretat Ciutadana i Protecció Civil s’ha activat l’Operació iglú en fase d’alerta i s’ha atès dotze persones, quatre de les quals han estat allotjades a la Pensió Carmen. Les 8 restants, que van rebutjar l’allotjament, se’ls van facilitar mantes i beguda calenta. 

Aquest protocol forma part del Document Únic de Protecció Civil Municipal i té per objectiu la protecció prioritària de les persones sense llar, davant aquest tipus d’inclemències meteorològiques, tot oferint-los allotjament en establiments concertats per l’Institut Municipal de Serveis Socials (IMSST),  als que voluntàriament ho demanin i facilitant-ne mantes i beguda calenta,  als que rebutgin l’allotjament. El dispositiu es coordinat des del Departament de Protecció Civil  i intervé també l’IMSST, la Guàrdia Urbana i personal voluntari de l’Associació de Voluntaris de Protecció Civil. 

Segells de reconeixement d'administració oberta