Esteu aquí: Inici Serveis a la Persona Institut Municipal de Serveis Socials Notícies Notícies 2023 L’IMSST concedeix prop de 500 Bons per Activitats d’Estiu a infants i adolescents de 3 a 17 anys

L’IMSST concedeix prop de 500 Bons per Activitats d’Estiu a infants i adolescents de 3 a 17 anys

L’IMSST concedeix prop de 500 Bons per Activitats d’Estiu a infants i adolescents de 3 a 17 anys

Des de finals de juny i fins al setembre, els nens i nenes participen en més de 50 activitats ofertes per una vintena d’entitats de la ciutat
L’IMSST concedeix prop de 500 Bons per Activitats d’Estiu a infants i adolescents de  3 a 17 anys Imatge d'una de les activitats que s'han organitzat aquest estiu, el teatre d'ombres del CasalMariS de l'entitat Centre MariS.
27/07/2023

L’Institut Municipal de Serveis Socials de Tarragona (IMSST) ha concedit un total de 489 Bons per a Activitats d’Estiu adreçats a infants i adolescents de 3 a 17 anys de la ciutat, i fins als 22 anys en el cas de persones amb discapacitat igual o superior al 33 %. En comparació amb l’any passat, s’han atorgat una cinquantena més d’aquests ajuts econòmics en format de vals descompte amb l’objectiu d’afavorir la igualtat d'oportunitats en l'accés al lleure durant el període d'estiu.  

Des de finals del passat mes de juny fins al pròxim setembre, els nens i nenes poden participar en un total de 56 activitats que ofereixen 24 entitats tarragonines que enguany s’han adherit a aquesta iniciativa. Són activitats, estades, campus i casals que es duen a terme a la ciutat de Tarragona durant aquest estiu arreu de la ciutat. En funció de l’ajut concedit, els Bons d’estiu tenen un valor de 50€, 100€ o 200€.   

A banda d’afavorir la igualtat d’oportunitats en l’accés al lleure, aquesta iniciativa també pretén trencar la segregació territorial, millorar la conciliació familiar durant les vacances escolars d’estiu i promoure la cohesió i la inclusió social. La consellera de Serveis Socials de l’Ajuntament de Tarragona i presidenta de l’IMSST, Cecilia Mangini, ha recordat que aquesta línia d’ajuts econòmics “fa front a les despeses de les activitats de lliure i esportives i s’adreça a famílies amb necessitats econòmiques, socials i socioeducatives”. “Continuarem apostant per aquesta i altres iniciatives encaminades a reduir els riscos d’exclusió social i a promoure la mobilitat territorial entre totes les zones de la ciutat, la inclusió i la no discriminació”, ha destacat Mangini.  

Segells de reconeixement d'administració oberta