Esteu aquí: Inici Serveis a la Persona Institut Municipal de Serveis Socials Notícies Notícies 2023 L'IMSST convoca el III concurs de relat, poesia i dibuix de Sant Jordi

L'IMSST convoca el III concurs de relat, poesia i dibuix de Sant Jordi

L'IMSST convoca el III concurs de relat, poesia i dibuix de Sant Jordi

Les propostes es poden presentar fins al 12 d’abril
10/03/2023

En el marc de la celebració de Sant Jordi, l’Institut Municipal de Serveis Socials (IMSST) organitza per tercer any consecutiu el Concurs de Relat, Poesia i Dibuix.  

Les temàtiques dels relats i de les poesies d’enguany, que han d’estar relacionades amb l’àmbit de Serveis Socials, són ‘He tingut un somni’, ‘Com m’agradaria que fos la Tarragona que estimo?’ i ‘Una història de superació’. També es poden presentar dibuixos amb els temes ‘M’agrada celebrar Sant Jordi’ i ‘El món dels llibres’.

La tercera edició d’aquest concurs va adreçada als infants, els joves i els adults, de 3 a 99 anys, que estiguin empadronats a la ciutat de Tarragona i que col·laborin, participin o siguin atesos en algun dels equips o serveis de l’IMSST. El personal de Serveis Socials i els seus familiars també hi podrà participar. Els menors de divuit anys hauran d’adjuntar l’autorització i la fotocòpia del DNI de les persones tutores. 

Segons la presidenta de l’IMSST i consellera de Serveis Socials, Inés Solé, “amb aquest concurs impulsem i visibilitzem el potencial cultural i literari de la ciutat concretat en les persones usuàries i les tècniques de Serveis Socials. A més, la iniciativa pretén acostar els Serveis Socials a la ciutadania des d’una altra perspectiva, tot creant espais i moments d’intercanvi, socialització i proximitat en l’etapa actual de canvi i de nous reptes socials, culturals, educatius i econòmics que vivim”.

Els treballs es poden entregar fins al 12 d’abril a la seu de l’IMSST, ja sigui de la Zona Nord, del Centre o de Ponent, juntament amb la inscripció omplerta que figura a les bases. Hi haurà tres premis per categoria (dibuix, relat i poesia), que s’entregaran en un acte públic emmarcat dins dels actes de Sant Jordi.  

Per a més informació, consulteu les bases del concurs al web de l'IMSST.

Segells de reconeixement d'administració oberta