Esteu aquí: Inici Serveis a la Persona Institut Municipal de Serveis Socials Notícies Notícies 2023 Obre la nova seu de l’IMSST a Sant Pere i Sant Pau

Obre la nova seu de l’IMSST a Sant Pere i Sant Pau

Obre la nova seu de l’IMSST a Sant Pere i Sant Pau

Les noves dependències substitueixen les anteriors ubicades dins el Centre Cívic i que resultaven insuficients
Obre la nova seu de l’IMSST a Sant Pere i Sant Pau Cedida: IMSST
08/02/2023

Entren en funcionament les noves dependències de l’Institut Municipal de Serveis Socials a Sant Pere i Sant Pau. El nou centre s’ubica als baixos del número 3 del camí del Pont del Diable. Fins ara, el barri només comptava amb unes dependències dins del mateix Centre Cívic Municipal. La consellera de Serveis Socials de l’Ajuntament de Tarragona i presidenta de l’IMSST, Inés Solé, ha explicat que “el trasllat a les noves instal·lacions garanteix una millor atenció a les usuàries ja que les d’abans resultaven insuficients”. “Aquesta és una demanda que s'ha vingut reivindicant durant anys per part dels veïns i veïnes i pretén dignificar l'atenció que es presta a les persones i la feina que fan els treballadors i treballadores de l’IMSST”, ha manifestat Solé.

Les noves dependències tenen unes dimensions de 305 metres quadrats, compten amb cinc despatxos d’atenció directa, una sala polivalent per magatzem i espai office, una sala de reunions, una sala de treball intern i un jardí.

El nou espai, exclusiu de Serveis Socials, concentra tot el departament de Serveis Socials del barri, fins ara descentralitzat en diversos equipaments; i permet fer les entrevistes amb els usuaris de forma personalitzada amb l’ambient íntim que requereixen aquests tipus de serveis. El nou local està adaptat amb totes les necessitats d'accessibilitat, la qual cosa també suposa una millora en el servei fins ara. 

La nova seu de l’IMSST a Sant Pere i Sant Pau s’ha posat en marxa amb un equip format per 14 professionals entre educadors socials, treballadors socials, una psicòloga, una coordinadora i personal administratiu, que treballen per donar cobertura a tot el barri.  
 

Segells de reconeixement d'administració oberta