Esteu aquí: Inici Serveis a la Persona Institut Municipal de Serveis Socials Notícies Notícies del 2009 al 2013 La passió d'Ulldecona regala 50 entrades a l'Ajuntament per a una de les entitats de gent gran de la ciutat

La passió d'Ulldecona regala 50 entrades a l'Ajuntament per a una de les entitats de gent gran de la ciutat

La passió d'Ulldecona regala 50 entrades a l'Ajuntament per a una de les entitats de gent gran de la ciutat

Les 50 entrades es regalaran íntegrament a una de les entitats de Jubilats i Pensionistes de Tarragona
La passió d'Ulldecona regala 50 entrades a l'Ajuntament per a una de les entitats de gent gran de la ciutat Una escena de la passió d'Ulldecona
09/03/2012
El regidor de Relacions Ciutadanes, Francisco Zapater, ha rebut una delegació d’ Ulldecona formada per Celestí Hervás; alcalde d’aquesta població, Jeroni Castells; president del Patronat de la Passió d’Ulldecona; Àngels Pardo, vicepresidenta de la mateixa entitat i Aleix Vallverdú, director escènic de la Passió d’ Ulldecona.

El Patronat de la Passió d’Ulldecona ha lliurat 50 entrades a l’Ajuntament de Tarragona per veure aquest espectacle el proper dia 25 de març. Des de Relacions Ciutadanes es farà un sorteig per regalar integrament i en un sol bloc, a una de les entitats  de Jubilats i Pensionistes de Tarragona.

La Passió d’Ulldecona es celebra des de l’any 1955. Des de l’any 1993 es presenta la versió catalana del desaparegut poeta mallorquí arrelat a Tarragona, Jaume Vidal i Alcover.

Segells de reconeixement d'administració oberta