Esteu aquí: Inici Serveis a la Persona Institut Municipal de Serveis Socials Notícies Notícies del 2009 al 2013 La Unitat de Gent Gran Activa de Tarragona presenta la seva nova pàgina web

La Unitat de Gent Gran Activa de Tarragona presenta la seva nova pàgina web

La Unitat de Gent Gran Activa de Tarragona presenta la seva nova pàgina web

29/11/2011

Aquest dimarts el Consell Municipal de la Gent Gran ha celebrat un acte institucional de reconeixement a les juntes i presidents de les llars municipals de jubilats, al Saló de Plens de l’Ajuntament de Tarragona. Aquest esdeveniment s’emmarca dins de les Jornades de Treball del Consell Municipal de la Gent Gran i ha servit també per presentar la nova pàgina web de la Unitat de Gent Gran Activa.

Dins d’aquesta pàgina web, hi podrem trobar tota aquella informació d'interès per a la gent gran de Tarragona. Així les persones interessades podran consultar tota mena de dubtes i informacions concernents a la gent gran activa, per exemple les adreces de les llars de jubilats de la ciutat, les activitats disponibles a l’agenda o bé informació sobre el Consell Municipal de la Gent Gran. També es pot accedir a una galeria fotogràfica que els usuaris podran visitar.

L’acte de la presentació ha estat presidit per la tinenta alcalde de serveis a la persona, Victòria Pelegrin.
 

Segells de reconeixement d'administració oberta