Esteu aquí: Inici Serveis a la Persona Institut Municipal de Serveis Socials Notícies Notícies del 2009 al 2013 Trobada de final de curs dels grups de gimnàstica Gent Gran Activa

Trobada de final de curs dels grups de gimnàstica Gent Gran Activa

Trobada de final de curs dels grups de gimnàstica Gent Gran Activa

Durant l'acte es va presentar el llibre 'L'activitat física en les persones grans' i més de 200 persones van fer una demostració de les activitats que practiquen.
21/05/2012

El 22 de maig se va celebrar una trobada de final de curs dels grups de gimnàstica de Gent Gran Activa.

En primer lloc, a les 10 del matí, a la sala d’actes de l’Ajuntament, es va presentar el llibre L’activitat física en les persones grans, de Laura Coll, Sara Domènech i Antoni Salvà. El llibre està editat per La Fundació Agrupació Mútua, amb la col·laboració de l’ Institut de l’Envelliment de la Universitat Autònoma de Barcelona, i té com a finalitat informar dels beneficis de l’activitat física.

En acabar la presentació es va lliurar un exemplar del llibre a tots els assistents.

A les 10.45 hores, a la plaça de la Font, davant de l’Ajuntament, més de 200 persones dels grups de gimnàstica de la Gent Gran Activa van fer una demostració de les activitats que practiquen durant el curs.

Els actes estan organitzats per l’ Institut Municipal de Serveis Socials i el Consell Municipal de la Gent Gran de Tarragona.

veure video

Segells de reconeixement d'administració oberta