Esteu aquí: Inici Serveis a la Persona Notícies Serveis a les persones Notícies 2014 La campanya "La tornada a l'escola solidària" fa el primer lliurament de material a Càritas

La campanya "La tornada a l'escola solidària" fa el primer lliurament de material a Càritas

La campanya "La tornada a l'escola solidària" fa el primer lliurament de material a Càritas

A l'estand ubicat davant del Servei d'Atenció al Client, planta carrer, es poden deixar tot tipus de material escolar i llibres.
04/09/2014

 

Demà divendres 5 de setembre a les 11.00h, tindrà lloc al Parc Central el primer lliurament de material escolar a Càritas Diocesana de Tarragona dins del marc de la campanya de “La Tornada a l’Escola Solidària” per tal d’ajudar a les famílies amb més dificultats i a les escoles que ho necessitin. L’acte del lliurament es farà a l’estand habilitat per la recollida, planta Carrer, davant dels ascensors i hi serà present el gerent de Parc Central, Pere Pairó; la Secretaria Diocesana de Càritas Diocesana de Tarragona, Montse Herranz, i el tinent d’alcalde de Serveis de l’Ajuntament de Tarragona, Javier Villamayor.

Aquest lliurament farà efectiva la campanya que, fins el dia d'avui, ja ha recaptat prop de 150 llibres de text, més de 200 elements diferents de material escolar i prop de 100 llibres de lectura diversos. D’aquesta manera, Parc Central farà el lliurament del material escolar a Càritas Diocesana de Tarragona per tal de què arribi a les famílies més necessitades que tenen els fills als centres escolars públics de Bonavista, Camp Clar, La Floresta, Torreforta i Sant Salvador.

Retoladors, llibretes, gomes, estisores, estoigs, motxilles, calculadores… i llibres escolars nous i usats (en bon estat) es poden deixar a l’estand, habilitat des del 22 d’agost fins al 14 de setembre, ubicat davant del SAC, Servei d’Atenció al Client, planta Carrer, davant dels ascensors, totes les tardes de 16h a 22h i, dissabtes tot el dia, de 10h a 22h. Entre setmana, als matins es pot deixar el material i/o llibres al SAC.

Aquest és el segon any que es posa en marxa “La Tornada a l’Escola Solidària”, organitzada per Parc Central juntament amb Càritas Diocesana de Tarragona i compta també amb la col·laboració de l’Ajuntament de Tarragona.

Segells de reconeixement d’administració oberta