Esteu aquí: Inici Serveis a la Persona Notícies Serveis a les persones Notícies 2014 La Rambla Nova acull la I Fira Solidària de Nous Talents a favor de La Muntanyeta

La Rambla Nova acull la I Fira Solidària de Nous Talents a favor de La Muntanyeta

La Rambla Nova acull la I Fira Solidària de Nous Talents a favor de La Muntanyeta

Amb més de 70 parades, la fira, de caràcter innovador, oferirà espectacles de música, tallers de cuina i altres actuacions.
La Rambla Nova acull la I Fira Solidària de Nous Talents a favor de La Muntanyeta  Cartell de la I Fira de Nous Talents
23/06/2014

 

La Rambla Nova de Tarragona serà l'escenari, els propers dies 27, 28 i 29 de juny, d'una gran fira solidària a favor de La Muntanyeta, l’Associació Provincial de Paràlisi Cerebral de Tarragona.

La Fira de Nous Talents, no només oferirà parades d’artesania i altres productes, sinó que també s’han programat un seguit d’activitats adreçades a tots els públics. Així doncs, hi haurà una carpa on s'hi oferiran actuacions musicals al llarg dels tres dies, però també tallers de cuina oberts a tothom.

“Una vegada més hem apostat perquè una entitat com La Muntanyeta pugui mostrar i compartir les seves activitats i tot allò que fan al centre. L'Ajuntament dóna suport a La Muntanyeta, atesa la gran participació d’estands i les característiques socials i humanitàries de la fira”, afirma Victòria Pelegrín, tinenta d’alcalde de Domini Públic.

El primer taller tindrà lloc dissabte a la tarda a partir de les 18 h i anirà a càrrec del pastisser Marc Rodellas, Millor Xocolater d’Espanya al 2010 i Millor Jove Artesà Alimentari Innovador al 2011. Rodellas oferirà tres torns del taller, a les 18 h, a les 19 h i a les 20 h.

Diumenge serà el torn de la cuina tradicional japonesa. La xef Rika Hiromitsu, que pertany a l'octava generació d'una família de cuiners, oferirà tres torns del seu taller, també a partir de les 18 h. Es tracta d'una oportunitat única per conèixer i aprendre a cuinar receptes mil·lenàries. Després, tots els participants al taller, es podran endur a casa el resultat de la seva cuina i sorprendre tothom amb un sopar de tradició japonesa.

Per participar en aquests tallers, cal fer la inscripció amb un donatiu de deu euros a la pàgina web de La Muntanyeta. Hi haurà tres torns de cada taller, i per cada torn només s’acceptaran 16 participants. Paral·lelament als tallers culinaris s'oferiran diverses actuacions musicals gràcies a la col·laboració d’artistes i grups musicals del territori.

Destaquen, entre d'altres, l’actuació de l’Estudi de Música, del Cor Sageta de Foc i del DJ Abadia, un dels usuaris del taller ocupacional de La Muntanyeta que oferirà una sessió de música actual.

La fira s'inaugurarà divendres a les 12 h amb l’actuació d'Al Trot Teatre, el grup escènic de La Muntanyeta. A més, durant el matí de divendres Tarragona Ràdio oferirà un espai en directe des de la fira, que estarà oberta dissabte i diumenge a partir de les 10 h i durant tot el dia.

A banda de la carpa d’activitats, La Muntanyeta també disposarà d’un estand de sensibilització per donar a conèixer la seva activitat i conscienciar la ciutadania sobre la importància de seguir lluitant per una millor qualitat de vida de les persones amb gran discapacitat.

Segells de reconeixement d’administració oberta