Esteu aquí: Inici Serveis a la Persona Notícies Serveis a les persones Notícies 2014 L'Ajuntament signa un conveni amb l'Obra Social La Caixa per a programes socials

L'Ajuntament signa un conveni amb l'Obra Social La Caixa per a programes socials

L'Ajuntament signa un conveni amb l'Obra Social La Caixa per a programes socials

L'ajuda estarà destinada a la població infantil i a les persones amb discapacitat
L'Ajuntament signa un conveni amb l'Obra Social La Caixa per a programes socials Foto: Mauri Fernandez
30/10/2014

 

L’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, i el director territorial a Catalunya de La Caixa, Jaume Masana, han signat un conveni de col·laboració per afavorir programes socials i culturals de la ciutat. L’Obra Social La Caixa col·laborarà en el programa municipal “Dinem a l’escola” per garantir un àpat diari equilibrat als nens i nenes de famílies en risc d’exclusió, i donarà també suport a l'Eclèctic Festival d’arts escèniques des de la discapacitat.

Durant l’acte de signatura l’alcalde de Tarragona ha agraït la col·laboració de l’Obra Social La Caixa amb l’Ajuntament, especialment en aquest cas perquè va destinada a pal·liar problemàtiques i millorar la vida de les persones en dos sectors bàsics com són la infància i les persones amb discapacitat. L’alcalde ha afegit que en aquests moments en què els recursos econòmics són limitats, cal arribar a acords i convenis amb altres institucions per ajudar a les persones que més ho necessiten.

El director territorial Catalunya de La Caixa, per la seva banda, ha destacat que la lluita contra la pobresa i el suport a les persones amb discapacitat són dos dels àmbits d’actuació prioritaris de l’Obra Social La Caixa. Masana ha reiterat el compromís de La Caixa amb Tarragona i ha agraït a l’Ajuntament la possibilitat de col·laborar amb els seus programes socials.

A través del programa “Dinem a l’escola”, l’Ajuntament va garantir el curs passat que 556 escolars de la ciutat tinguessin un àpat equilibrat al dia i aquest curs es continuarà desenvolupant aquest programa.

D’altra banda, Eclèctic Festival d’arts escèniques des de la discapacitat tracta de fomentar la igualtat d’oportunitats i el potencial creatiu de tothom, especialment de les persones amb discapacitat. Durant els mesos de novembre i desembre tindrà lloc la seva IV edició.

Amb les aportacions de l’Obra Social La Caixa, l’Ajuntament de Tarragona reforçarà aquestes dues campanyes que ja desenvolupa i que tenen una important repercussió social i cultural.

Segells de reconeixement d’administració oberta