Esteu aquí: Inici Serveis a la Persona Notícies Serveis a les persones Notícies 2015 El Pati Jaume I acull la mostra "Estiu" de la Fundació Estela

El Pati Jaume I acull la mostra "Estiu" de la Fundació Estela

El Pati Jaume I acull la mostra "Estiu" de la Fundació Estela

L’exposició és una selecció de creacions artístiques dels participants al Centre Ocupacional
25/06/2015

 

Demà, 26 de juny, a les 12 del migdia la tinent d’alcalde de Serveis a la Persona, Ana Santos, inaugurarà la mostra “Estiu” de la Fundació Estela, entitat social que atén a persones amb discapacitat intel·lectual. L’exposició és un recull de les obres artístiques elaborades pels participants al Centre Ocupacional.

L’objectiu de la mostra és donar a conèixer les habilitats dels usuaris en l’àmbit creatiu. Al llarg de tot l’any, han realitzat sortides culturals a exposicions d’art per conèixer les diferents tècniques creatives i, a continuació, han escollit els materials i les tècniques per crear les seves pròpies obres. La temàtica escollida és l’estiu com a cloenda del curs i benvinguda al període de vacances.

La Fundació Estela és una entitat, amb més de 40 anys de trajectòria, que treballa per la promoció personal del discapacitat psíquic i la millora de la seva integració social a través de l’educació, la formació professional, la integració laboral i l’acolliment residencial.

Segells de reconeixement d’administració oberta