Esteu aquí: Inici Serveis a la Persona Notícies Serveis a les persones Notícies 2015 Es lliuren els diplomes al Mèrit Cívic de Tarragona

Es lliuren els diplomes al Mèrit Cívic de Tarragona

Es lliuren els diplomes al Mèrit Cívic de Tarragona

Ahir a la tarda cinc entitats de la ciutat van rebre els diplomes al Mèrit Cívic de la ciutat en reconeixement de la seva tasca social.
11/11/2015

 

L’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, ha lliurat, al Saló de Plens de l’Ajuntament, els Diplomes al Mèrit Cívic a cinc entitats i iniciatives de la ciutat que destaquen per la seva tasca en l’àmbit social: Càritas Diocesana, Festa Per a Tothom, Escola Solc, Fundació Bona Nit, Fundació Onada

Càritas Diocesana a Tarragona ha rebut el diploma en reconeixement a la tasca realitzada al llarg dels anys d’acolliment i acompanyament de les persones que viuen en la pobresa i en l’exclusió social.

Festa per a tothom ha rebut el diploma per la tasca realitzada en la integració i participació del col·lectiu de persones discapacitades a la Festa.

L’Escola Solc ha rebut el diploma per la tasca realitzada als alumnes amb necessitats educatives especials.

Fundació Bona Nit ha rebut el diploma en reconeixement a la tasca realitzada d’acolliment i suport a persones sense llar.

Fundació Onada ha rebut el diploma per la tasca realitzada d’integració social i laboral de les persones amb discapacitat.

Segells de reconeixement d’administració oberta